Στα «χασομέρια» …πήρε την ισοπαλία από τον Εθνικό που δικαιούνταν … κάτι καλύτερο

Τραγική αγωνιστική παρουσία, νέα απώλεια βαθμών και εκνευρισμός. Η Σαμη «γλίτωσε»  από την ήττα με τον Κοσματο  στα χασομέρια  διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
 Το απόλυτο φαβορί για την νίκη σε αυτό τα παιχνίδι   έχασε δύο ακόμα υπερπολύτιμους βαθμούς αλλά το σημαντικότερο είναι πως δεν δείχνει να μαθαίνει από τα παθήματά του.
 Στο πρώτο ημίχρονο η Σάμη φανέρωσε τα προβλήματα του αγώνα με την Πρόοδο για το κύπελλο . Αργή ανάπτυξη, κακές δημιουργικά επιλογές απέναντι σε μια κλειστή άμυνα με τον Εθνικό να κρατά εύκολα. Από την άλλη ο Εθνικός προσπάθησε αρκετά . Έφερε το ματς στα μετρά, του αλλά στάθηκε άτυχος και ειδικότερα στην φάση με το δοκάρι.
 Το πρώτο μέρος δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο να επιδείξει αφού είδαμε ελάχιστες φάσεις για γκολ. Πάντως, όσες έγιναν, άνηκαν στον Σάμη  ο οποίος δικαίως πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ. Αιτία ήταν το γκολ στο 35`  του Ποταμιάνου με κεφάλια υστέρα από κόρνερ του Περιβολάρη.
Νωρίτερα ο Εθνικός στο 4’, απείλησε και αυτός με κόρνερ αλλά   ο Παπαδάτος,  εντελώς αμαρκάριστος, θα στείλει την μπάλα άουτ στην κεφάλια που επιχείρησε . Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν για τους γηπεδούχους .Με τον Εθνικό να δείχνει καλύτερα πατήματα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε στο 50` όταν μετά από αρκετές καραμπόλες η μπάλα θα έρθει στα ποδιά του Μπάμπη μέσα στην περιοχή και αυτός δεν θα έχει πρόβλημα να φέρει στα ίσια το ματς με σουτ .Νωρίτερα η Σάμη απείλησε με δυνατό σουτ του Αμουργη αλλά ο τερματοφύλακας του Εθνικού θα αποκρούσει δύσκολα . Και τα δύσκολα για τους γηπεδούχους μόλις άρχισαν.  Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι, θα  «χτυπήσουν» και πάλι με τον Ρεμούντη να σκοράρει για δεύτερη φορά εκμεταλλευόμενος την καθυστερημένη έξοδο του νεαρού τερματοφύλακα της Σάμης και με πλάσε να φέρνει τούμπα το ματς. Στο 73` η Σάμη θα μπορούσε να ισοφάριση αλλά το καλοχτυπημένο φάουλ του Λογκονη θα βρει σε ετοιμότητα τον Λαδα . Την μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν  το ματς θα την έχουν οι φιλοξενούμενοι και μάλιστα, διπλή ευκαιρία  . Στο 74’  ο  Παπαδάτου θα βγει στην αντεπίθεση  αλλά το πλάσε που επιχείρησε πιεζόμενος από τον Κοσματο θα σταματάει στο αριστερό δοκάρι της Σάμης θα πάρει το «ριμπάουντ» ο Ρεμούντης  αλλά θα αστοχήσει και αυτός  στο σουτ που επιχειρεί.  

 Παραλίγο να το κλέψει στα… χασομέρια!
Το φινάλε του αγώνα ήταν τρελό. Η Σάμη ανέβασε την απόδοσή της , πίεσε, έχασε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει και τελικά  ο Κοσματος θα «Εκτέλεση» τον Εθνικο στο 92`με  ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ γλιτώνοντας την ομάδα του από τα χειροτέρα.  Και στο 95` έφτασε μια ανάσα από τη νίκη,  ο ίδιος παίχτης παραλίγο να κλέψει τον αγώνα, όταν μέσα από την περιοχή θα πιάσει δυνατό  σουτ με τον Λαδά να δηλώνει  πάρων .
Σάμη: Καβαλλιεράτος, Ποταμιάνος (70’ Γρηγοράτος), Βιτωράτος, Καππάτος, Κοσμάτος, Νικολοβιένης Θ., Αμούργης Α. (83’ Μωραίτης Ν.), Νικολοβιένης Κ., Καλιβωκάς Γ. (60’ λ.τ. Λογγόνης), Περιβολάρης, Αμούργης Ι.
Εθνικός :Λαδάς, Παπαδάτος Δημ., Γαλανός, Μαυροειδής, Σιμωτάς, Αντωνάτος (72’ λ.τ. Γιακουμάτος), Ρεμούντης, Μπάμπης, Κατσιβέλης Ε., Μαλλιώρης, Αραβαντινός.
Αύριο θα έχουμε φωτορεπορταζ . 


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.