Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ο Βουκελάτος (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο νεαρός Γεράσιμος Βουκελάτος προτιμήθηκε από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκο (0-3). Ο 18χρονος επιθετικός κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιώνιου και εξαργυρώνει τη δυνατή εκκίνηση του στη σεζόν και τις καλές του εμφανίσεις με την Κ20 του συλλόγου.
Μπορεί το ντεμπούτο του να μην συνοδεύτηκε με την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου αλλά ο νεαρός έκανε πολύ καλή εμφάνιση και άφησε καλές εντυπώσεις στη πρώτη του συμμετοχή με τη πρώτη ομάδα των κυανέρυθρων.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς του έδωσε φανέλα βασικού και ο Βουκελατος δεν τον απογοήτευσε καθώς είχε συμμετοχή κυρίως στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του, χάνοντας μάλιστα δυο καλές ευκαιρίες στο 55 και στο 70, ωστόσο ο τερματοφύλακας Μέλκας του Πανσερραϊκού έδιωξε και τις δύο φορές.  
Ο νεαρός έγινε αλλαγή στο 84′ και τη θέση του πήρε ο Κερασίδης με όλο το γήπεδο να χειροκροτεί την προσπάθεια του νεαρού ποδοσφαιριστή. 



Κριτική από την ιστοσελίδα http://www.sport24.gr/


«Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που είχε ανέβει στις Σέρρες με 16 παίκτες στην αποστολή, ήταν καλύτερη, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και τα τρία γκολ μπήκαν από το 73' και μετά. Καλύτερος του Πανσερραϊκού ο γκολκίπερ του, Ηλίας Μέλκας, που έκανε πολλές αποκρούσεις. Ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν για τον Πανιώνιο η εμφάνιση του νεαρού Βουκελάτου, ενώ ο Ν' Γκογκ έβγαλε την ποιότητά του σε ένα ακόμα παιχνίδι, σημειώνοντας δύο τέρματα. Το τρίτο το πέτυχε στο ντεμπούτο του με τα "κυανέρυθρα" ο νεαρός Πινιώτης.»
 

  Γεράσιμος Βουκελάτος νούμερο φανέλας (23)



Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.