Ενας πρώην άσσος του ΝΟΑ στην υδατοσφαίριση στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας ο Δουδέσης!


O Ευάγγελος Δουδέσης μετακόμισε στην Ολλανδία το 2013 για να συνδυάσει σπουδές στο αθλητικό μάνατζμεντ και την υδατοσφαίριση, αγωνιζόμενος στις Polar Bears (Πολικές Αρκούδες), και ρίζωσε στη «χώρα της τουλίπας».

«Κρεμώντας» το σκουφάκι του το καλοκαίρι του 2015, ασχολήθηκε με την προπονητική στη γυναικεία υδατοσφαίριση, κάνοντας αρχή από την εθνική ομάδα νεανίδων (κάτω των 18) από τη θέση του βοηθού, και ήταν σε αυτή έως το παγκόσμιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε προ ημερών στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.
Παράλληλα, εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή στην ομάδα των Polar Bears και τώρα ήρθε ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα του.
Η πρόσληψή του από την ολλανδική Ομοσπονδία στη θέση του β’ τεχνικού στην εθνική ομάδα γυναικών, στο πλευρό του Άρνο Χαβένγκα και κατά διαβολική σύμπτωση το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας θα γίνει στον εντός έδρας αγώνα με την Ελλάδα, τον Φεβρουάριο για το World League. H πρόσληψή του είναι σε πρώτο στάδιο μέχρι το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο στη Βουδαπέστη.
πηγη:  http://www.waterpolonews.gr


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.