Μια ήττα και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των Μικτών Κεφαλονιάς ΦΩΤΟ


Μια ήττα και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των Μικτών Κεφαλονιάς στα παιχνίδια κόντρα στην Ζάκυνθο στο πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων .
Οι παίδες έχασαν με 2-1  μετά από σχετικά καλή  εμφάνιση, ενώ οι νέοι  ήρθαν ισοπαλία 3-3 παρόλο που  έχανα με 2-0 κατάφεραν να το γυρίσουν και αν ήταν  και λίγο προσεκτικοί  προς το τέλος του αγώνα θα μπορούσαν να έχουν και το τρίποντο.
Παίδες  

Οι Παίδες του Διονύση Λιονάτου ξεδίπλωσαν από την αρχή του αγώνα τις αρετές τους, έχασαν ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ταμαρέσης   χρειάστηκε στο α΄ μέρος να κάνει δύο καταπληκτικές αποκρούσεις και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.  Δύο λεπτά πριν το τέλος του α΄ μέρους (38΄) οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, το οποίο εκτέλεσε ο Αγαλιώτης για να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Νάτση.
Στην επανάληψη οι παίκτες της Ζακύνθου ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 41΄ Είχαν δοκάρι με τον πολύ καλό Κακολύρη. Όμως σε μία αντεπίθεση των παικτών του Διονύση Λιονάτου και συγκεκριμένα στο 71΄ ο Γασπαρής με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 79΄ η μπάλα «στρώθηκε» στον Ζώντο που με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση πέτυχε το τελικό 2-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Σταυρόπουλος με βοηθούς τους Αλεξόπουλο και Δρακόπουλο, όλοι τους της ΕΠΣ Ηλείας.
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Αποστόλης Τζαμαλής): Ταμαρέσης, Παπαδόπουλος (77΄ Καψάσκης Σπ.), Κοτσώνης (74΄ Κάτσενος), Καψάσκης Θ., Ρίκος, Καλόφωνος, Ζώντος, Κολεύρης, Φιορεντίνος (41΄ Σαρακίνης), Κακολύρης, Αγαλιώτης.

ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ (Διονύσης Λιονάτος): Νάτσης (41΄ Αλυσανδράτος), Θεοτοκάτος, Φόης, Καραντίνος, Καβαλλιεράτος, Τζωρτζάτος, Βιτωράτος, Κούρτι, Λουκάτος (61΄ Καψογιώργης), Μουρελάτος (52΄ Λύτρας), Γασπαρής. 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ    http://zante-sport.blogspot.gr



















Νέοι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 7ο  λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Κοτσώνης εκτέλεσε φάουλ, φέρνοντας την μπάλα στη καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Εκεί οι αμυντικοί μπερδεύτηκαν και έστειλαν (κεφαλιά) την μπάλα στην εστία τους.
Στο 29΄ ο Γουσέτης έβγαλε την ασίστ στον Δρόσο και αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0. Εκεί, οι παίκτες του Θανάση Σταματόπουλου πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι του Σπύρου Παπαδάτου.
Συγκεκριμένα, στο 40΄ και σε ολιγωρία της ζακυνθινής άμυνας ο Καμπανός έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καππάτος με σουτ θα μειώσει σε 2-1.
Στο 43΄ μπήκε το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης, με τον Καλαφάτη να βλέπει εκτός εστίας του τον Βλασόπουλο και με ένα σουτ από 35 μέτρα περίπου ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 56΄ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και ο αμαρκάριστος Καπανός με πλασέ πέτυχε το 2-3, σε έξαλλους πανηγυρισμούς!!!
Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 88΄ από σέντρα του Παπαδάτου ο Γουσέτης από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής με ωραίο σουτ θα πετύχει το τελικό 3-3.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Κούλης και βοηθοί του οι Αλεξόπουλος και Δρακόπουλος, όλοι από την ΕΠΣ Ηλείας.
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Θανάσης Σταματόπουλος): Βλασόπουλος (46΄ Βαρβαρίγος), Μπράτης, Παπαδάτος, Κοτσώνης, Σταμίρης, Κωνσταντακόπουλος (62΄ Καλόφωνος), Γουσέτης, Μαρίνος, Δρόσος, Λογοθέτης, Βοζαΐτης (46΄ Κούτσης).
ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ (Σπύρος Παπαδάτος): Καβαλιεράτος, Συριάτος, Παπαναστασάτος, Καμπανός, Καππάτος, Μανέντης (89΄ Κουρκουμέλης), Μιχαλάτος, Τζωρτζάτος (78΄ Τριανταφύλλης), Μπαλάσκας, Φωκάς, Καλαφάτης. 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ    http://zante-sport.blogspot.gr




























Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.