Νίκη και… κορυφή για τα Διλινατα!


Τα Διλινατα πανηγύρισαν  την εντός έδρας νίκη απέναντι στα Φωκατα με 4 – 1 για την 5η αγωνιστική.
Έτσι οι νικητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ηττα του Παγκεφαλληνιακου και  στρογγυλοκάθησαν στην  κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς.
Το παιχνίδι έγινε με αντίξοες συνθήκες από την συνεχή βροχόπτωση δυσκολεύοντας  και τους  22 ποδοσφαιριστές.  
Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι Φιλοξενούμενοι.  Καθώς μόλις στο 16ο λεπτό του αγώνα, ο Δημ. Τζωρτζάτος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, ύστερα από κόρνερ του Ζαμπαύτη, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.  Προηγουμένως τα Διλινάτα θα χάσουν δυο ευκαιρίες με τον Εμιλιανο  στο 7ο λεπτο  όταν το σουτ-φάουλ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιαννά. Και στο 12ο λεπτο  ο Χασάι έκανε  σέντρα και με τον Γιαννά εξουδετερωμένο, ο Εμιλιάνο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή σε άδειο σχεδόν τέρμα. Νέα μεγάλη ευκαιρία  ο Γεράσιμος Τζωρτζάτος μετά το γύρισμα του Εμιλιανο  θα στείλει με προβολή την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Γιαννά. Η απάντηση των Διλινατων  ήρθε στο 27ο λεπτό ο Εμιλιάνο δεν θα χάσει την ευκαιρία στη έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Γεράσιμου Τζωρτζάτου  ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα των Διλινατων  κατάφερε να πάρει το παιχνίδι εύκολα  παρόλο που η βροχή  χειροτέρευε  και ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος νερά με την μπάλα να κολα σε ορισμένα σημεία. Στο 47 ο Χασάι θα βγάλει τετ-α-τετ τον Εμιλιάνο, αλλα , ο Γιαννάς θα απομακρύνει με τα πόδια και σε δεύτερο χρόνο ο Γεράσιμος Τζωρτζάτος δεν θα μπορέσει να παραβιάσει την εστία των Φωκατων . Νέος συνδυασμός  στο 53 Γεράσιμου Τζωρτζάτου  και Εμιλιάνο με το φορ των Διλινατων  σε δεύτερο χρόνο να νικά  τον Γιαννά  κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του. Στο 58  και πάλι ο Εμιλιάνο που είναι σε όλες τις φάσεις για τα Διλινάτα θα περάσει ωραία πάσα για τον Αναλυτή, αλλά  ο Γιαννά του είπε όχι . Οι ρόλοι θα αντιστραφούν   στο 67 με νέα συνεργασία Αναλυτή Εμιλιανο    αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των Φωκάτων θα δήλωση πάρων. Στο κόρνερ του Κώστα Τζωρτζάτου, ο Διονύσης Τζωρτζάτος θα κερδίσει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του. Και το τελικο σκορ θα έρθει στο  87,ο  Εμιλιάνο θα εκτελέσει το φάουλ, ο Γιαννάς δεν θα συγκρατήσει την μπάλα και από κοντά ο Γεράσιμος Τζωρτζάτος θα πλασάρει για το τελικό 4-1.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Ρέντζι Γκόνι), Καλαφάτης, Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος (46 Αναλυτής), Τζωρτζάτος Δημ., Χασάι, Χαραλαμπόγλου (63 Δρόσος), Τζωρτζάτος Διον. (84 Τζωρτζάτος Φ.), Βαγγελάτος, Εμιλιάνο, Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Γ.
ΦΩΚΑΤΑ: (Διονύσης Γαρμπής), Γιαννάς, Φωκάς, Σελενίτσα, Μάστορας, Ντουκάι (77 Συνοδινός), Ζαμπαύτης, Κανάκης (86 Δεστούνης), Μερολάι (60 Ψυμούλης), Αλεξάτος, Τσιγαρίδας, Σαλαπάτας.


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.