Έδειξε τα . . . δόντια του ο Παγκεφαλληνιακος - Με πεντάρα


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το Πρωτάθλημα Α` κατηγορίας η ομάδα του  Παγκεφαλληνιακου , η οποία επικράτησε το πρωί του Σαββάτου  με 5-0 απέναντι στην  Πρόοδο Ιθάκης  στο δημοτικό γήπεδο Κεραμειων .
Στο παιχνίδι, λοιπόν, που άνοιξε την αυλαία της σεζόν 2016-2017, η ομάδα Παγκεφαλληνιακου δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στην ομάδα τις Ιθάκης και με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε το ματς .  Οι γηπεδούχοι σαφώς πιο ποιοτικοί μπήκαν στο γήπεδο για να τελειώσουν το ματς από νωρίς. Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 20ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή του Κλειτογιάννη. Το παιχνίδι συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 25’ Γιάννη Βουκελάτο διπλασίασε τα τέρματα του «Παγκε» έπειτα από την... ασίστ του Μπαζάρογλου.
Η εξέλιξη ήταν ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η Προοδο δεν μπορούσε να κοντράρει σε κανέναν τομέα την ομάδα του Παγκεφαλληνιακου. Στο 57' ήρθε το τρίτο χτύπημα (3-0) από τον Γιάννης Βουκελάτος σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 84’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θανάση Τούρλα, οι γηπεδούχοι ανέβασε το δίχτυ του σκορ στο. 4-0. Ενώ το τελικό 5-0 έγραψε με σουτ μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ντετλάνα.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Θ. Βουκελάτος): Σκαμαντζούρας, Παπαναστασάτος, Κλειτογιάννης, Παπαδημητρόπουλος, Μούκα (46’ Τούρλας), Λαμπρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Καράι, Ντετλάνα, Μπαζάρογλου (66’ Καππάτος), Βουκελάτος (64’ Μανωλάτος).
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ (Β. Πρεβεζάνος): Τσιντήλας Γ., Κωστόπουλος, Τσιντήλας Τ., Λίλα, Τσίρος , Αρταβάνης, Καρανίκας. Γρίβας (66’ Κασσιανός), Παπαδόπουλος (64’ Ηλιόπουλος), Βλασσόπουλος (64’ Τσίγκος), Δευτεραίος.



Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.