Επίσημη η επ' αόριστον διακοπή των πρωταθλημάτων

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ ανακοίνωσε την επ' όριστον διακοπή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, μετά από εντολή του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
 Τις πληροφορίες που ήθελαν τον επιτετραμμένο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη να δίνει εντολή για διακοπή των πρωταθλημάτων μετά από όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Μπίκα, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής  όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την  στάση της.
Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.
Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA».
 http://www.sdna.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.