Στην αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Ο ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ



Στην αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Κεφαλαιοποιώντας τις μέχρι τώρα πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα Κ20 του Πανιωνίου, ο Γεράσιμος Βουκελάτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ιστορικού για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Έτσι λοιπόν ο δικός μας Μάκης θα λάβει το βάπτισμα του πυρός σε παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας, απέναντι στον πληγωμένο από την ήττα της Πέμπτης κόντρα στην Καραμπάχ ΠΑΟΚ.

Εκτός του Βουκελάτου, ο προπονητής του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς επέλεξε τους Θεοδωρόπουλο, Γιαννιώτη, Τασουλή, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπο, Κρητικό, Ανσαριφάρντ, Αντωνιάδη, Μασούρα, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17:15 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με διαιτητή τον Γεώργιο Κύζα του συνδέσμου Δράμας, θα έχει διπλό Κεφαλλονίτικο ενδιαφέρον, καθώς εκτός του Βουκελάτου, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο δικός μας Γεράσιμος Μαζαράκης.

Μάκη, καλή επιτυχία!

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.