Δεν επηρεάζει το τοπικό μας πρωτάθλημα η αναβολή των Εθνικών πρωταθλημάτων

Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε το kefalonia sports με τους αρμόδιους για τον αν θα επηρεάσει το τοπικό μας πρωτάθλημα την επίσημη εντολή της ΕΠΟ για την αναβολή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων  προς το παρών  θα έχουμε κανονικά σέντρα. 

Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα τον  Μικτων  που είναι εθνικό πρωτάθλημα όποτε αναβάλλεται . 

 Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΟ διέταξε την αναβολή των Εθνικών πρωταθλημάτων λόγο της επίθεσης που δέχτηκαν ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Μπίκας. Το σπίτι του Μπίκα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής δέχτηκε εμπρηστική επίθεση και κάηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε διπλανά σπίτια. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει δώσει εντολή στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ για επ' αόριστον διακοπή όλων των πρωταθλημάτων!

Πάντως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού συγχαίρει την ΕΠΟ για την διακοπή που διέταξε ωστόσο η ίδια δεν διέταξε διακοπή σε όλο το ποδόσφαιρο όπως είχε κάνει και πέρυσι. Ετσι πολύ πιθανόν είναι να μην επηρεάσει το δικό μας τοπικό πρωτάθλημα
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.