Μοιράστηκαν γκολ & θέαμα Ομαλα & ΠΑΟ Κεφαλονιάς

Τα Ομαλα υποδέχθηκε τον ΠΑΟ Κεφαλονιάς για την 3 η αγωνιστική για την Β` κατηγορία , σε ένα παιχνίδι που είχε εντυπωσιακή εξέλιξη, αγωνία έως το τέλος και φοβερή εναλλαγή συναισθημάτων.  
Ματς με δυνατές μονομαχίες, στην μεσαία γραμμή, με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ήταν αυτό ανάμεσα σε Ομαλα και ΠΑΟ Κεφαλονιάς στο πρώτο ημίχρονο . Οι φιλοξενούμενοι λειτουργούσαν ελαφρώς καλύτερα στο δημιουργικό κομμάτι και την κυκλοφορία της μπάλας,. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δυσκολεύονταν εξαιρετικά να φτιάξουν επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία σε open play και προσπαθούσαν κυρίως από μακριά ή μέσα από στημένες φάσεις να φτάσουν στο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην πρώτη τους νίκη. Πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0 χάρη στο τέρμα του Περαματζής στο 43` μετά την κάθετη μπαλιά του Βοροκλινιώτη και μέσα από την περιοχή με πλασέ θα νικήσει τον Παπαστεργίου για το 0-1., κόντρα στην ροή του παιχνιδιού.
Όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με πρωταγωνιστή τον Βαλεντής έφτασαν στην ισοφάριση στο 55`. Ο Βαλεντής με δυνατο σουτ από μακριά, η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι και θα καταλήξει στα δίχτυα του Κουνάδη για το 1-1
Ο ΠΑΟ Κεφαλονιάς ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Περαματζή . Στο 62 ο Γασπαρινάτος θα περάσει κάθετη μπαλιά στον Περαματζή και αυτός από κοντά να νικήσει τον Παπαστεργίου για το 1-2. Τελικά η ισοφάριση θα έρθει στο 79, μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλεντή και κακή εκτίμηση της μπάλας από τον Κουνάδη 2 - 2.
ΟΜΑΛΑ: Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος (46 Κοτίνης), Νεόφυτος Λ., Σέρρας, Μινέτος, Τσακαρισιάνος Σπ., Βαλεντής, Σίμο, Τσακαρισιάνος Χρ. (62 Βανδώρος), Τζάκης, Καραντινός-Νεόφυτος.
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Κουνάδης, Γ. Μπάμπης, Κλωνής (62 Λυμπερόπουλος), Κράλης, Μαρινάκης, Σπαθής, Περαματζής, Βοροκλινιώτης, Lulaj, Γασπαρινάτος (83 Μπεσάι), Μπάμπης Σ. (90 Καλογηράτος).


Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.