Αύριο οι προημιτελικοί αγώνες του κυπέλλου ΕΠΣΚΙ

Συνέχεια αύριο, στο τοπικό κύπελλο με τους αγώνες  της  προημιτελικής φάσης.

Οι έξι ομάδες διεκδικούν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς είναι Ο Παγκεφαλληνιακος – Διλινατα , Παλληξουριακος – Φωκατα και Προννοι – Σάμη    . Τα Ομαλά, έχουν περάσει στους ημιτελικούς χωρίς αγώνα.




ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ    -    ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ

Τέταρτη 23/ 11 /2016 γήπεδο  Δημ. Κεραμείων  ώρα 15:00
 
Ανάμεσα στα τρία ζευγάρια ξεχωρίζει το ματς στις Κεραμειές ανάμεσα στον  Παγκεφαλληνιακό και τα Διλινάτα. Τα Διλινατα είναι αήττητα στο πρωτάθλημα και είναι στην 3η θέση και ο Παγκεφαλληνιακος επίσης χωρίς ήττα δείχνει να βρίσκετε σε πολύ καλή φόρμα ενώ βρίσκετε στην 2η θέση του βαθμολογικού πινάκα .

Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ   -   Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ

Τέταρτη 23/ 11 /2016 γήπεδο    Άγιου Αντώνιου ώρα 15:00


Ένα ακόμα σπουδαίο ματς είναι αυτό ανάμεσα στον Παλληξουριακο και τα Φωκατα στο Ληξουρι. Η ομάδα του Ληξουρίου είναι στη κορυφή της Βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και ένα από τα μεγάλα φαβορί για το νταμπλ φέτος. Τα Φώκατα με μια νίκη και μια ήττα στο πρωτάθλημα ειναι  στην 5η θέση.




Α.Ο.ΠΡΟΝΝΩΝ   -   Α.Ο.ΣΑΜΗΣ

Τέταρτη 23/ 11 /2016 γήπεδο   Δημ .Τζαννάτων  ώρα 15:00
 

Ποιο εύκολο, θα λέγαμε, πρόγραμμα έχει η Σάμη που αντιμετωπίζει τους Προννους της Β κατηγορίας στα Τζανατα. Η Σάμη  δεν ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα αφού μετρά δυο ήττες και μια νίκη και βρίσκετε στην 6η θέση του βαθμολογικού πινάκα. Από την άλλη οι Προννοι με μια νίκη και μια ισοπαλία μοιράζεται την πρώτη θέση της Β τοπικής  μαζί με Ομαλά, ΠΑΟ, και Ηρακλή .

Βεβαία μπάλα είναι και γυρίζει και δεν ξέρεις μέχρι το 90’ τι θα βγάλει.
  
Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες αυτής της σειράς είναι διπλοί. Από τη σειρά αυτή θα περάσουν  στους ημιτελικούς τρεις ομάδες. Τα Ομαλα θα συμπληρώσουν την τετράδα , όπως είπαμε και στην αρχή αφου πέρασαν στους ημιτελικούς χωρίς αγώνα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή από το ζευγάρι Προννοι – Σάμη .

Αναλυτικά το Πρόγραμμα και οι Διαιτητές 

ημέρα
ομάδες
γήπεδο
Διαιτητής
Βοηθοί
23/11/16
15:00
Παλληξουριακός - Φωκάτα
Αγ.Αντωνίου
Κιόσης Κ
Μυρσίνιας Γ.
Σούλα Ε.
23/11/16 
15:00
Πρόννοι – Σάμη
Τζαννάτων
Καπογιαννόπουλος 
Θανάσης Ε.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
23/11/16
15:00

Παγκεφαλληνιακός -Διλινάτα
Κεραμειών
Μαγουλάς Σ
Καραίσκος Απ. Κομητόπουλος Π.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.