Νίκη για την Πρόοδο –Πρόκριση για την Σάμη


Σε ένα μέτριο 90λεπτο, δίχως πολλές  φάσεις για γκολ και με πολλά εύκολα λάθη  Η Σαμη  έχασε μεν από την μαχητική και καλά στημένη Πρόοδο με  0-1 αλλά προκρίθηκε  στην επομένη φάση του κυπέλλου  χάρη στην νίκη της  στο πρώτο ματς στην Ιθάκη με 1-3 .
Η Σάμη ήταν μέτρια  σε απόδοση και χωρίς λύσεις απέναντι στην πολύ καλή αμυντική οργάνωση της Προόδου  , δεν είχε κίνηση και ενέργεια στο παιχνίδι της  και δε βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Σε αντίθεση με τους Θιακους που και ορεξάτοι έδειχναν και πάλεψαν το ματς  αρκετά .   Οι γηπεδούχοι  παρουσιάστηκε χωρίς πλάνο και αγωνιστική ταυτότητα στο γήπεδο και έδειξε ότι όταν έχουν  να αντιμετωπίσουν  καλά οργανωμένους αντιπάλους αμυντικά, δε διαθέτουν τις λύσεις που θα φέρουν το γκολ. Μάλιστα, θα μπορούσαν  να κινδυνέψουν  και με αποκλεισμό καθώς η Πρόοδος είχε αρκετές αντεπιθέσεις στον αγώνα τις οποίες δεν εκμεταλεύτηκε κατάλληλα.
Έτσι η Σάμη αναγκάστηκε σε πολλές λάθος μεταβιβάσεις από την αρχή του αγώνα. Είχε μία ανούσια κατοχή μπάλας με αργό ρυθμό. Αμυντικά είχε αρκετά προβλήματα λόγω των αργών επιστροφών και της κακής πίεσης στη μπάλα. Μετά το 25΄η ΠΡΟΟΔΟΣ  κέρδισε μέτρα επιθετικά και προβλημάτισε την γηπεδούχο .  Οι φιλοξενούμενοι εκδήλωσαν  2-3 φάσεις που μια από αυτές είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 41` με κοντινό πλάσε  του  Γρίβα 0 – 1 . Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν ως προς   την εικόνα των γηπεδούχων . Τα ίδια προβλήματα   που είχαν στο πρώτο μέρος είχαν και στο δεύτερο. Σε αντίθεση με τους Θιακους που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους. 

 ΣΑΜΗ: Καβαλλιεράτος, Μινέτος (57’ Μιχαλάτος), Βιτωράτος, Κοσμάτος, Καλλιβωκάς Γ., Γρηγοράτος (46’ Νικολοβιέννης Θ.), Νικολοβιένης Κ.,  Γιαννάτος, Περιβολάρης, Αμούργης Ι., Καππάτος (88’ Παπαδημάτος).
ΠΡΟΟΔΟΣ: Τσιντήλας Γ., Τσάμης, Τσιντήλας Τ., Λίλα, Τσίρος, Βλασσόπουλος, Καρανίκας, Γρίβας, Παπαδόπουλος, Αρταβάνης, Δευτεραίος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.