Με σφραγίδα Εμιλιανο η πρόκριση για τα Διλινατα


Στο  ποιο αμφίρροπο  ζευγάρι του κυπέλλου τα Διλινατα κατάφεραν να περάσουν στην επομένη φάση του κυπέλλου  νικώντας σήμερα στην έδρα τους την Εικοσιμια με 1 – 0 καλύπτοντας έτσι την ήττα στις Κεραμειές με 2-1.
Ο αγώνας στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένος με τις δυο ομάδες να  προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα με αποτέλεσμα να έχουμε χαμηλό τέμπο και λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν με τους γηπεδούχους να ρισκάρουν  να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα της Εικοσιμιας . Σε μια από αυτές κατάφεραν να προηγηθούν με τον Εμιλιανο στο 51’ με πλασέ μετά από Γ. Αναλυτή, ο οποίος βρήκε τον σκόρερ με εντυπωσιακή συρτή σέντρα. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη και δοκάρι στην αναμέτρηση στο 79′ όταν ο Εμιλιάνο βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Βαγγελάτο, ο οποίος πλάσαρε στην έξοδο τον Κουστουμπάρδη με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι.   Όσο για την Εικοσιμια , το πάλεψαν όσο μπορούσαν δημιουργώντας καταστάσεις για γκολ, ωστόσο πλήρωσαν κάποια λαθάκια στην άμυνα και τον αγωνιστικό ρυθμό που τους λείπει μετά το γκολ τον γηπεδούχων .
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Ρέτζι Γκόνι),Καλαφάτης Λ., Χριστόπουλος, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Χαραλαμπόγλου, Χασάι, Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ. (66’ Βαγγελάτος), Εμιλιάνο (85’ Στεφανάτος), Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Γερ. (90’ Παπαναστασάτος Χρ.).
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Κουμαριώτης Βαλεντής, Αποστολάτος, Πολλάτος Δημ., Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Χρηστάτος, Μανέντης (71’ Καμπανός), Στεφανάτος, (59’ Δήμου), Γερασιμάτος (71’ Αντωνάτος).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.