3 στα 3 Η Εθνική , 2-0 την Εσθονία

Παρά τις ατυχίες της μέσα στο ματς (δυο αναγκαστικές αλλαγές νωρίς), η Εθνική πέρασε από το Ταλίν με 2-0 απέναντι στην Εσθονία (2' Τοροσίδης, 61' Σταφυλίδης) και έκανε το "3 στα 3" στα προκριματικά του Μουντιάλ.
 
Με εμφάνιση από τα... παλιά και καλά, η Εθνική μας θύμισε την ομάδα που ήξερε να μπαίνει στο γήπεδο και να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει ανεξαρτήτως της εμφάνισής της στον αγωνιστικό χώρο.

Και αν με την Κύπρο είχε την τύχη με το μέρος της, με την Εσθονία χρειάστηκε να τα βάλει και με την ατυχία της (δυο αναγκαστικές αλλαγές νωρίς πριν το 20λεπτο) για να φτάσει στο 2-0 απέναντι στην Εσθονία στο Ταλίν
Με Τόρο και Σταφυλίδη... 3Χ3

Η γαλανόλευκη κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο και πλέον μετράει εννέα βαθμούς σε τρεις αγώνες, κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στα προκριματικά. Πλέον, κοιτάζει τον αγώνα με την Βοσνία στο Φάληρο στις 13/11, όπου με νέα νίκη βάζει γερές βάσεις για την πρώτη δυάδα στον όμιλό της.

Μόλις στο 2' ο Τοροσίδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μάνταλου και στο 61' ο Σταφυλίδης διπλασίασε τα γκολ της Εθνικής με υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Η Εθνική μας είχε και δοκάρι με τον Μάνταλο στο 79' για να πετύχει και τρίτο τέρμα. Λίγες φάσεις για τους γηπεδούχους, ετοιμοπόλεμος ο Καρνέζης όποτε χρειάστηκε.
 
 
 
 
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.