Σίφουνας ο Παλληξουριακός 0-6


Φωτο: http://efimeridakefalonia.gr

Σαν σίφουνας πέρασε από την έδρα του ΠΑΟ Κεφαλονιάς  ο Παλληξουριακός, κερδίζοντας και στον επαναληπτικό αγώνα  για τη φάση του κυπέλλου  με 6-0 και πήρε άνετα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Ο Παλληξουριακος δεν βρήκε αντίσταση από τους γηπεδούχους που σε καμία περίπτωση  δεν μπόρεσαν να ανακόψουν το επιθετικό κρεσέντο τις ομάδας του  Σπύρου Παπαδάτου με το ημίχρονο να βρίσκει τους Ληξουριώτες μπροστά με 3 – 0 .  Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τους Ληξουριωτες να είναι μόνιμα στην επίθεση .
Τα γκολ :στο 12` κάνει με κοντινή προβολή  ο Σπύρος Μαρκάτος , στο 30 ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα ανεβάσει με πλασέ το δείκτη του σκορ στο 0-2, στο 35` ο Λυκούδη με  δυνατό σουτ εκτός περιοχής  0-3 (ημίχρονο) . 65` Μάκη Πολλάκη πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα 0-4 .Στο 75` ο Ηλίας Ζερβούς σκόρερ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 86′ ο Μπαλάσκας με εκτέλεση πέναλτι που δόθηκε έπειτα από χέρι του Μπεσάι, ο οποίος μπερδεύτηκε και έπιασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, θεωρώντας ότι ο διαιτητής είχε σταματήσει τη φάση, υποδεικνύοντας οφσάιντ.
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (Τάκης Φωής): Κατερέλος, Μπάμπης Γ., Κλώνης, Κράλης, Μαρινάκης, Καλογηράτος (80′ Πολλάκης), Σπάθης, Βοροκλινιώτης (48′ Μπεσάι), Γασπαρινάτος (74′ Παπαδάκης Γ.), Καλαφάτης, Μπάμπης Σ.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Σπύρος Παπαδάτος): Πετεινάτος, Αραβαντινός-Λεωνιδής, Αντωνάτος, Ζερβός, Αδηλίνης (76′ Λυκούδης), Λυκούδης, Μαρκάτος Σπ., Ζάβαλης, Μπαλάσκας, Πολλάκης (66′ Μουρελάτος) Καμινάρης (69′ Γκέλος)

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.