ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / CoachBasketball

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / CoachBasketball

Η συνέντευξη τύπου αντί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα Σάββατό 01 Οκτωβρίου 2016 στις 12:00 στο Antico Del Corco Cafe Λιθοστρώτου 07 Αργοστόλι Κεφαλληνίας .

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού Πειραιώς διαθέτουν προς δημοπράτηση (τιμή εκίνησης 120 ευρώ) - ( τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αντικαταστασθούν με τρόφιμα μακράς διάρκειας) την φανέλα του Ολυμπιακου Πειραιώς με το όνομα του αρχηγού της Β.ΣΠΑΝΟΥΛΗ με τις υπογραφές όλων των παικτών της.

Η συγκεκριμένη φανέλα θα βρίσκεται στο Antico Del Corco Cafe .




Στο ημίχρονο του φιλανθωπικού αγώνα θα γίνει "νοκ αουτ" παιχνίδι βολών μεταξύ αθλητών (ηλικιάς 08-10 και 11-13).


Κάθε ακαδημία του νησιού της Κεφαλλονιάς μπορεί να συμμετέχει στο παιχνίδι ή και παιδιά εκτός ακαδημιών. Σύνολό παιδιών 30.


Ο νικητής θα κερδίσει από μιά μπάλα με το λογότυπό του Ολυμπιακού Πειραιώς, επίσης θα έχει την δυνατότητα να διαγωνιστεί με τον τίμιο γίγαντα του Ελληνικού Μπάσκετ κ.Αργύρη Καμπούρη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο κοουτς Αντωνάτο (Κεφαλληνιακός).

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Κεφαλλονιάς. Εμείς ως η κορυφαία σελίδα προπονητής στην Ελλάδα ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Κεφαληνίας κ. Δημήτριο που μας επέτρεψε να μαζέψουμε τρόφιμα μέσω του φιλανθρωπικού αγώνα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα καλυφθεί από το Αθλητικό Τμήμα της ΕΤ1 με τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Γιαννόπουλο Νικόλαο.



Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.