Έναρξη Ακαδημιών Κεφαλληνιακού Α.Ο.


C:\Users\ThemiX\Desktop\Untitled-1.tifΑγαπητοί γονείς και παιδιά,


Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου άλλη μία αγωνιστική και προπονητική χρονιά ξεκινάει για τον σύλλογο μας.
Εκτός των τμημάτων υποδομής και της αντρικής ομάδας ,φέτος ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ για πρώτη φορά από την ίδρυση του, θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ με εφηβικό και μίνι τμήμα.
Βασικός στόχος της ομάδας μας -έκτος απ την αθλητική εξέλιξη- , είναι οι
δύναμη μας και απόδειξη στα λεγόμενα μας είναι οι όλο και περισσότεροι γονείς που εμπιστεύονται τη προσπάθεια μας και μας στηρίζουν .
αθλητές μας να είναι κάλοι μαθητές , να κοινωνικοποιηθούν σωστά μέσα από την ομάδα, και μαζί με τις μπασκετικές γνώσεις να αποκτήσουν και όλες τις άξιες εκείνες που θα είναι πάντα μαζί τους στα χρονιά που έρχονται. Αξίες όπως ο σεβασμός, η πειθαρχία, η αλληλεγγύη και η συνεργασία, οι οποίες δομούνται μέσα από μία ομαδική αθλητική προσπάθεια είναι απαραίτητες για τη μετέπειτα ζωή τους.
Σας καλούμε λοιπόν, από τη Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη και κάθε μέρα, και ώρες 15.00-17.00 , στο κλειστό γυμν. Αντώνης Τρίτσης, για πληροφορίες και έγγραφες.
Μετά από μία καλή συνεργασία με τον κ. Κωσταντάκη και την ΚΕΔΗΚΕ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξέρουμε τις ώρες προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο έγκαιρα έτσι ώστε στο χειμερινό πλάνο των παιδιών σας να συμπεριλαμβάνεται και ο κεφαλληνιακός.
Υπεύθυνοι προπονητές : Αποστολής Δαμκαλής – Αντωνάτος Γιώργος
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΑ ΤΗΛ:  
Γ.ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ - 6978 29 9575 ,  Α.ΔΑΜΚΑΛΗΣ - 6945 63 7872,
Χ.ΚΟΥΝΑΔΗΣ – 6946  95 6684
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.