Ισοπαλία αλλά… είχε πρωταγωνιστή

Ισοπαλία αλλά… είχε πρωταγωνιστή


Ισοπαλία… μια λέξει που ο καθένας μπορεί να γράψει… ότι θέλει,  ας πούμε «τα μοιραστήκαν όλα , ή έμεναν όλοι ικανοποιούμενοι»,  και αλλά πολλά  για να δείξουν την εικόνα της ισοπαλίας. Αλλά ισοπαλία μπορεί να έρθει και ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο πρωταγωνιστή με την διάφορα ότι ο πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά έχει ένα κακό γι μένα και αυτο  είναι η αστοχία,  και σε αυτό η Σαμη, είχε πολύ, μα πάρα πολύ,  για άλλο ένα ματς . Θα μου πει κάποιος γιατί  όλοι αυτή η φλυαρία. Σήμερα λοιπόν είδα το ματς της Σαμης με τον Παλληξουριακο και αισθάνθηκα ότι ή ισοπαλία ήταν περιττή  γιατί για εμένα ο αγώνας είχε πρωταγωνιστή. Και εξηγούμε, πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν η Σάμη στο μεγαλύτερο μέρος του. Είχε περισσότερες
ξεκάθαρες φάσεις για γκολ, είχε πλάνο και ορθολογική ανάπτυξη παιχνιδιού , ήξερε που θα χτυπήσει   και γιατί , είχε μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παθός, αυτό που δεν είχε ΗΤΑΝ ευστοχία και όπως και στο πρώτο ματς με την Εικοσιμια πλήρωσε το 10λεπτο μπλακ άουτ που παθαίνει, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να την αμφισβητήσει.  Ο Καρελακης αν και ΝΕΟΣ στον μικρόκοσμο του Κεφαλλονίτικου ποδόσφαιρου έχει οικοδομήσει ένα αρκετά ικανό σύνολο με αρχή μέση και τέλος,  διαβάζει εύκολα το ματς και στήνει την ομάδα του ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα δεν φοβάται να ρισκάρει και για μένα είναι αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές η ευχάριστη έκπληξη. Ο Παλληξουριακος δεν με ενθουσίασε  τον περίμενα πολύ καλύτερο,  έχοντας μάλλον στο μυαλό μου  τις καλοκαιρινές του μεταγραφές αλλά ο Λιονατος είναι ένας αρκετά έξυπνος προπονητής και θα καταφέρει να βρει τις λύσεις .  Στον αγώνα μερικές φορές οι ποδοσφαιριστές ήταν πέραν του δέοντος δυνατοί  στα μαρκαρίσματα τους προσπαθώντας να ανακόψουν τους αντίπαλους τους. Αλλα μια φάση θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου και σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και την μεταφέρω όπως την  έγραψε ο Νικος Κορσιανος στο sportsthea και θα  συμφωνήσω  απόλυτα «Στο 80' είχαμε την φάση που κυριολεκτικά χειροκρότησε όλο το γήπεδο. Δεν ήταν μια φάση χαμένης ευκαιρίας αλλά μια φάση μεγαλείου ψυχής, αθλητικού ιδεώδους και fairplay!!! Συγκεκριμένα ο Κ. Νικολοβιένης ενώ μπορούσε να βγει μόνος του και να μπει στην περιοχή του Παλληξουριακού, είδε έναν αντίπαλο τραυματισμένο στο γήπεδο, έτσι προτίμησε να μη πετύχει ένα πιθανό γκολ για την ομάδα του αλλά να πετάξει την μπάλα πλάγιο άουτ για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πιστεύουμε ότι η ΕΠΣΚΙ στην γιορτή της να μην ξεχάσει να τιμήσει αυτήν την ενέργεια του ποδοσφαιριστή της Σάμης. Εμείς απλά τον συγχαίρουμε και τον χειροκροτούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας.

Μπορεί ο αγώνας να μην έθελξε από ποδοσφαιρική ομορφιά μιας και ήταν αρκετά δυνατός σε καμιά περίπτωση όσοι τον παρακολούθησαν δεν βαρέθηκαν ,κράτησε το ενδιαφέρων ζεστό μέχρι και το τελευταίο λεπτό.     
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.