ΗΤΤΑ ΓΙΑ Ν.Ο.Α ΑΠΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ)

Μια ακόμη σημαντική νίκη, την δεύτερη συνεχόμενη στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1
Ανδρών, αυτή τη φορά εκτός έδρας, πέτυχε ο Πανιώνιος που ξεφεύγει πλέον για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν για την 7η αγωνιστική με 9-8 του τυπικά γηπεδούχου, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ΝΟ Αργοστολίου ο οποίος παραμένει στην τελευταία θέση.
Ο Πανιώνιος που προερχόταν από μεγάλη νίκη επί της Γλυφάδας την προηγούμενη αγωνιστική, ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε 0-2 πολύ γρήγορα. Το Αργοστόλι όμως κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα και ισοφάρισε 2-2. Ο Πανιώνιος πάντως έλεγχε το παιχνίδι και το αποτέλεσμα ήταν συνεχώς υπέρ του. Το Αργοστόλι πάντως κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου στα μέσα της τρίτης περιόδου σε 6-6, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Πανιώνιος με μικρό σερί μέχρι το τέλος της περιόδου πήρε προβάδισμα 3 γκολ (6-9). Ομως στην τελευταία περίοδο έκανε διαχείριση αποτελέσματος μάλλον πιο γρήγορα από ότι έπρεπε και έδωσε την ευκαιρία στους τυπικά γηπεδούχους να ξαναμπούν στο τέλος στην διεκδίκηση της ισοπαλίας. Μάλιστα είχαν και την τελευταία επίθεση δική τους αλλά το σουτ του Κατσιγιάννη έφυγε αουτ.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8-9
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 3-3, 2-4, 2-0
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 2, Μεζίλης, Δανδημόπουλος, Δουδέσης Π. 1, Δανούρδης 2, Μίσιτς, Κατσιγιάννης 1, Σφαντός, Μπουρνάζος 1, Καστανάκης 1, Μπελέρης, Λέντζος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Καρακάσης Ν., Κοκκάλας 3, Κούφαλης, Θωμάκος 1, Γρηγορόπουλος, Φούτρης, Καρακάσης Χρ., Δερμιτζάκης Χρ. 3, Βέκος, Μανώλης 1, Καρακατσάνης 1, Μιγόπουλος, Μπαγλατζής, Βυθούλκας.
Διαιτητές: Σταυρόπουλος, Μοίραλης

Αλυτάρχης: Πέτρος Εγωγιάννης
Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε τη Βουλιαγμένη

Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε τη Βουλιαγμένη
Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στο Ιλίσιο κολυμβητήριο δεν ανέδειξε νικητή, με τον Παναθηναϊκό και τη Βουλιαγμένη να αναδεικνύονται ισόπαλοι 9-9, σε ένα παιχνίδι όπου δεν έλειψε και η ένταση. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι μετά την ήττα σοκ από το Παλαιό Φάληρο και ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι στους «μπέμπηδες» που είδαν στο τέλος να χάνουν το σερί των έξι νικών, έχουν κι ένα ματς λιγότερο και να γνωρίζουν την πρώτη απώλεια βαθμών.
Ο Μανώλης Μυλωνάκης, πέντε γκολ και ο Διονύσης Καρούντζος, τέσσερα, πέτυχαν τα γκολ της Βουλιαγμένης, που προηγήθηκε 9-8 3:55, πριν από το τέλος του αγώνα, αλλά δεν κράτησε τη νίκη, καθώς ο Παναθηναϊκός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ από τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο, 1:57 πριν από το τέλος.
Με την ολοκλήρωση του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης για έντονη διαμαρτυρία, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Τεό Λοράντος, για τον ίδιο λόγο επίσης.
Παράλληλα στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι: «κολλούσαν τα χρονόμετρα συνεχώς, και δημιουργούσαν προβλήματα στη διεξαγωγή του αγώνα που καθυστέρησε να τελειώσει».
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-2, 2-3, 1-1
Παναθηναϊκός (Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 1, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 3, Σιδέρης, Δερμιτζάκης Δ. 2, Τζαβάρας, Παρασκευόπουλος, Γερακούδης, Κονταξής.
Ο Παναθηναϊκός σταμάτησε τη Βουλιαγμένη
Βουλιαγμένη (Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 5, Γούβης, Βελώνιας, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος 4, Χρυσοσπάθης, Μιράλης, Τίγκας, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης.
Κράτησε το μηδέν στην άμυνα το Π. Φάληρο με Γλυφάδα!

Με μια ξεχωριστή επίδοση συνδύασε το Παλαιό Φάληρο την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, επικρατώντας της τυπικά γηπεδούχου Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του Λαιμού 6-0! Μια επίδοση, που έχει σημειώθηκε τελευταία φορά στο πρωτάθλημα της Α1 στις 12 Οκτωβρίου 2011, με πρωταγωνιστή πάλι το Παλαιό Φάληρο, μόνο που τότε είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με 11-0.
Επίσης από την περίοδο 2002-03 μέχρι σήμερα δέκα ματς έχουν τελειώσει με μια από τις δύο ομάδες να έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.
Για τον Δημήτρη Σελετόπουλο, το ντεμπούτο του στον πάγκο της Γλυφάδας εξελίχθηκε σε εφιάλτη, με την ομάδα να γνωρίζει την 7η ήττα της στο πρωτάθλημα.
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 0-2, 0-1
Γλυφάδα (Σελετόπουλος): Πλατίδης, Αργυρακούλης, Πετρόχειλος Στ., Σάντα, Αγγελίδης, Φωτόπουλος, Κατρουζανάκης, Καζάζης, Χρυσανθακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Λομβάρδος, Πουλιόπουλος, Καλογεράκος, Τσαντές.
Π. Φάληρο (Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος Ανδ., Αμπατζόγλου, Ξενάκης 1, Σιώνης 2, Σπηλιωτόπουλος 1, Παναγούλης 1, Βερύκοκος 1, Κουκουμάκης, Φωκάς, Φυτάλης, Τσαγκάρης, Πανταζής, Λουιζίδης, Σαλτερής.
Νίκη ανάσα για τη Χίο
Επειτα από τέσσερις σερί ήττες η Χίος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας της Κέρκυρας με 11-10 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η Χίος πήρε διαφορά τριών γκολ στη διάρκεια της γ' περιόδου, 10-7 και στη συνέχεια με 11-9, με την Κέρκυρα, που κατέβηκε με εννέα μόλος πάλι παίκτες, να μειώνει στο τελικό 11-10 και να χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την ισοπαλία.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-4, 3-2, 1-2
Χίος (Μικέδης): Μισεντζής, Πετρόχειλος Μ., Δερβίσης 4, Κώστας, Παππάς Κ., Γκιουβέτσης, Κανδιόγλου 1, Πίσσιας, Ντούλος 3, Φουντούλης Γιώρ. 1, Μπεριστιάνος 2, Γαβαλάς Ι., Γαλανόπουλος, Σωτηράκης, Καλάργυρος.
Κέρκυρα (Τζόρτζεβιτς): Γιόκοβιτς, Σαρησάββας 4, Παπαθεοδώρου 1, Παυλίδης Κ. 2, Τορράκης 1, Παυλίδης Β, Ζαρκαντζάς, Αρώνης, Βαχαρέλης
Ο Βλοντάκης «τιμώρησε» τον ΠΑΟΚ
Παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε έγινε στο κολυμβητήριο των ΤΕΙ της Λαμίας με τον τοπικό Νηρέα να καταφέρνει στα τελευταία 88 δευτερόλεπτα να πετύχει δύο γκολ, να ισοφαρίσει 7-7 και να στερήσει από τον ΠΑΟΚ την έκτη νίκη του, που θα τον έφερνε, προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Μανώλη Σολανάκη προηγήθηκαν 7-5, 1:28 πριν από το τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Ο Ζάχος Αναστασιάδης μείωσε σε 7-6, 38 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, για να έρθει ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με τέσσερα γκολ, Αντώνης Βλοντάκης και να «τιμωρήσει» τον ΠΑΟΚ.
Ο 38χρονος φουνταριστός κέρδισε πέναλτι από τον Κροάτη Χρβόγιε Κόλιανιν, δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, το εκτέλεσε ο ίδιος και χάρισε τον ανέλπιστο βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
Νηρέας Λαμίας (Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης 1, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Ι., Μπλάνης 1, Εμμανουηλίδης Β. Χαριτάκης 1, Γκρεμήλας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης 4, Μπατάκης, Πουλής, Καρπέτας, Καρανάσος
ΠΑΟΚ (Βέργος): Κεχαγιάς Στρ., Προσινικλής, Μιτελούδης 1, Αληχανίδης Μ., Κόχειλας Ι., Τζελάτης, Κόλιανιν, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 3, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας, Σολανάκης 3, Μπελιζιώτης, Αληχανίδης Β., Αντιβαλίδης.
Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή (15/12, 13:00, ΟΤΕ ΤV) με τον αγώνα Εθνικός-Ολυμπιακός στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 7 αγώνες)
1.Ολυμπιακός/100-20/18
2.ΠΑΟΚ/66-42/17
3.Βουλιαγμένη/79-32/16
4. Παναθηναϊκός/85-54/16
5.Νηρέας Λαμίας/56-58/11
6. Π. Φάληρο/45-52/10
7.Κέρκυρα/48-67/8
8.Πανιώνιος/48-65/8
9.Χίος/53-83/7
10.Εθνικός/42-67/3
11.Αργοστόλι/37-77/0
12.Γλυφάδα/42-84/0
*Η Κέρκυρα έχει έναν μηδενισμό
*Βουλιαγμένη. Αργοστόλι. Ολυμπιακός κι Εθνικός έχουν από 6 αγώνες
Η επόμενη αγωνιστική
8η-21 Δεκεμβρίου

Π. Φάληρο-Βουλιαγμένη
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Νηρέας Λαμίας
Κέρκυρα-Εθνικός
Πανιώνιος-Χίος
Γλυφάδα-Αργοστόλι
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.