ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ 2-1 ΤΑ ΟΜΑΛΑ





Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθειά του να αποφύγει τον υποβιβασμό πέτυχε η  Προοδο Ιθακης , επικρατώντας 2-1 των  Ομαλών στη Ιθάκη .
Ήταν η δεύτερη εντος έδρας επιτυχία για τους νησιώτες που έφτασαν αίσιος στους 8 βαθμούς ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη , εκεί που παραμένουν τα Ομαλά, που θα πρέπει να μαζέψουν την κατάσταση γρήγορα αλλιώς θα μπουν σε μπελάδες .
«Τα μοίρασαν όλα εκτός από τα γκολ.»
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία και λιγότερο να επιτεθούν. Πολύς κόσμος στην μεσαία γραμμή , δυνατά μαρκαρίσματα, και πολλές  λάθος πάσες ήταν τα στοιχειά  που κυριαρχούσαν με το ματς να βρίσκει δύσκολα ρυθμό. Η πρώτη φάση του αγώνα θα προέρθει από λάθος διώξιμο με το κεφάλι του αμυντικού  (πέρασε λίγο άουτ) σε γέμισμα μέσα στην περιοχή της Προόδου. Στην συνεχεία η Προοδο θα απειλήσει τα Ομαλα πρώτα με το δυνατό σουτ του Στασινού στο 17` που θα περάσει άουτ και στο 24` ο  Βρεττός θα πιάσει ωραίο σουτ υστέρα από σύγχυση στα καρέ των ομαλών με τον Αρτουρ να του λέει «όχι». Τα Ομαλα θα προειδοποιήσουν στο 28` με το δυνατό σουτ του Μπελτσώνια περνάει ελάχιστα άουτ.  Και θα προηγηθούν στο 35` με την διπλή (την πρώτη απόκρουσε δύσκολα Τσιντήλας ) προσπαθεί  του  Dοκο υστέρα από φάουλ και κοντινό πλασέ  για το 0-1. Στο 42` οι γηπεδούχοι θα χάσουν καλή ευκαιρία όταν σε σέντρα από αριστερά ο Στασινός δεν θα προλάβει να βάλει την  προβολή.   
«Ανατροπή με Βασιλάκη»
Στο δεύτερο μέρος η Πρόοδος αποφάσισε να ρισκάρει και άφησε στην άκρη το συντηρητικό μοτίβο του πρώτου μέρους που δεν της πρόσφερε τίποτα . Σε αντιθέσει με τα ομαλα που ταμπουρώθηκαν κάτω απο την μεσαία γραμμή προσπαθώντας να κρατήσουν την νίκη. Τελικά δικαιώθηκε η Πρόοδος για την αλλαγή τακτικής και με πρωταγωνιστή τον Βασιλάκη  έκανε την ανατροπή χάνοντας και σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Πρώτα θα προειδοποίηση με στο 47`  με κεφάλια από κόρνερ  του Βασιλάκη που εδίωξε δύσκολα ο Αρτουρ , Στο 52` όμως ο Βασιλάκης θα νικήσει τον τερματοφύλακα των Ομαλών με ωραίο πλασέ για την ισοφάριση  1-1. Και αφού οι γηπεδούχοι θα χάσουν ακόμα δυο ευκαιρίες θα έρθει το 73`  όταν μετά από σέντρα ο σκόρερ του πρώτου γκολ θα πεταχτή στην πορεία της μπάλας και με πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδα του αλλά και τα δικά του2-1.
ΠΡΟΟΔΟΣ:(Διαμαντατος .Ν), Τσιντηλας .Γ-Κωστοπουλος .Δ-Ραυτοπουλος. Χ-Τσιρος .Α-Βασιλακης. Γ-Πρεβεζιανος. Β-Τσαμης .Η-Στασινος. Ι-Ηλιοπουλος .Χ (Λαγκαδας .Κ)-Qorraj .R-Βρεττος. Α.

ΟΜΑΛΑ: (Μεσολωρας .Γ), Αρτουρ. Ι-Αμπτου. Α-Παγουλατος .Τ-Τσακαρισιανος. Σ-Νιφορατος. Ο-Doko .(Γεωργοπουλος .Ν)-Νεοφυτος .Χ-Καπετανιος .Δ-Μπελτσωνιας .Γ-Γεωργοπουλος .Φ-Γασπαρινατος .Γ (Καλογηρατος .Α).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.