ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΔΙΧΩΣ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ






 Χθες στις Κεραμείες η Εικοσιμία υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) την ΑΕΚ στον επαναληπτικό του 3-1 για  των θεσμό του κυπέλλου. Ισοπαλία δίχως κόστος όμως για τους πρωταθλητές που με συνολικό σκορ 4-1 πέρασε στους «8» και βάζουν πλώρη για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή και αέρα που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η Εικοσιμία ήταν αυτή που απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Αννινου στο 3` σουτ του Ντουκάι από τα αριστερά, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Άννινου. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του αγώνα, με τους παίκτες της Εικοσιμίας να κάνουν αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις . 

Στο 20` ο Κόμητας έφυγε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Καραΐσκος δήλωσε παρών . Στο 38 ο Αραπέλης με μια παράλληλη μπαλιά θα τον βγάλει τετ-α-τετ τον Κομητα , όμως και πάλι ο Καραΐσκος θα του πει όχι. Στο 40` ο Κρούτι θα εκτελέσει το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Καραΐσκος θα αποκρούσει με υπερένταση στέλνοντας την μπάλα στο πλάι, ο Αραπέλης θα γυρίσει στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Κόμητας με πλασέ θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ευκαιρία με των Στεφανατο για την Εικοσιμια στο 49` όταν βρέθηκε μόνο του λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ και πλάγια αριστερά, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια της ΑΕΚ.  
Στο 71 σε μια αντεπίθεσή από τα αριστερά, ο Αντωνόπουλος θα βρει  τελείως μόνο του τον  Εμιλιάνο, όμως αυτός έχασε το κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Καραΐσκο να μπλοκάρει. Ότι δεν καταφερε η ΑΕΚ , το καταφερε η ομαδα της Εικοσιμιας στο 77` ο Αντωνάτος θα εκτελέσει το φάουλ από τα αριστερά, ο Άννινος δεν θα χάσει την μπάλα και ο επερχόμενος Παναγιώτης Στεφανάτος με προβολή από κοντά θα ισοφαρίσει  για την Εικοσιμια .  Στο 85 ο Εμιλιάνο θα περάσει καταπληκτική μπαλιά στον Αραπέλη, αλλα  το σουτ του επιθετικού τις ΑΕΚ θα εξουδετερωθεί από τον Καραΐσκο, το ριμπαουν θα το παρει ο Αντωνόπουλους αλλα το πλασέ του  θα αποκρούσει πάνω στην γραμμή ο Κώστας Κουμαριώτης. 
Στο 86 ο Αντωνάτος φάνηκε να σπρώχνεται μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, όμως ο Ματιάτος είπε «παίζετε» με τους γηπεδουχους να φωναζουν και στο 89 η κεφαλιά του Κώστα Κουμαριώτη μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντουκάι θα περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Άννινου. 

ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: (Δημήτρης Ζησιμάτος), Καραΐσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης (42 Τσιγαρίδας), Μινέτος Χρ., Μινέτος Γ., Κονόμη, Αντωνάτος, Ντουκάι, Χριστάτος, Στεφανάτος Π., Γερασιμάτος.
ΑΕΚ: (Σπύρος Παπαδάτος), Άννινος, Στεφανάτος Μ., Σπανός, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Κρούτι, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (82 Ζαμπαύτης), Αραπέλης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.