ΕΥΚΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ "8" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ


Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στην Σάμη και τους Πρόννους με το  7-0 του πρώτου αγώνα να φαντάζει βουνό απροσπέλαστο για τους φιλοξενούμενους .


 Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές των Προννων το πάλεψαν αρκετά βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το χειροκρότημα μιας και ηττηθηκαν  για δεύτερη φορά με 4 – 2 και με συνολικό σκορ και στα δυο παιχνίδια 11 – 2  αποκλειστικών από τον θεσμό του κυπέλλου. Οι ομάδα τις Σάμης ναι μεν νίκησε αλλά στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή είχε αρκετά περιβλήματα σε κέντρο και άμυνα δίνοντας την δυνατότητα στους αντίπαλους τις να βρεθούν δυο φορές μπροστά στο σκορ με 1-0 και 2-1 . Εδώ να πούμε ότι ο αγώνας έγινε κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος και ιδιαίτερα μετα το 50` η Σάμη πάτησε γκάζι και απλούστεψε τα πράγματα εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική τις υπεροχή,  Σπύρο Κουρκουμέλη και Διονύση Χιόνη να αποχωρούν με μικροπροβλήματα στο 60ο και στο 80ο λεπτό, αντίστοιχα, με συνέπεια οι Πρόννοι να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αφού είχαν έρθει όλοι κι όλοι έντεκα για να αγωνιστούν στην αναμέτρηση.
Στο 28. Ο Λιναρδάτος μπήκε στην περιοχή, αποφεύγοντας τον Αυγερινό, αλλά ο τελευταίος θα τον ανατρέψει, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Λευτέρης Μενεγάτος να υποδείξει πέναλτι. Ο αρχηγός των Πρόννων ανέλαβε την εκτέλεση, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Στο 37 ο Νίκο Μωραΐτη  γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι σε παράλληλη πάσα του Περιβολάρη από τα δεξιά και δεν δυσκολεύτηκε με προβολή να κάνει το 1-1.
Στο 50 οι Πρόννοι πήραν ξανά το προβάδισμά. Ο Τζανίνος εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά που προκάλεσε σύγχυση στην άμυνα της Σάμης και η μπάλα στρώθηκε στον Κυριάκο Κουρκουμέλη, ο οποίος από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα 1 – 2 . 
Στο 52 ο Βιτωράτος έπιασε ένα διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καταλήγοντας στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 58' ο Βιτωρατος με την βοήθεια του αέρα αλλά και της τύχης σε μια σέντρα σουτ από δεξιά η μπάλα θα πάρει μια παράξενη τροχιά και θα καταλήξει στο απέναντι "Γ" της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κορκού και στη συνέχεια στα δίχτυα ισοφαρίζοντας ξανά το σκορ σε 2-2 για τους γηπεδούχους.
Στο 60' θα μείνει με δέκα στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού του αμυντικούτου Σπ. Κουρκουμέλη.
Στο 75 ήρθε το τρίτο γκολ για τους «κυανόλευκους», με πλασέ μέσα από την περιοχή του Νίκου Μωραΐτη (το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι) παρά την προσπάθεια του Κόρκου που έπεσε στην αριστερή γωνία του για να το αποσοβήσει.
 Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 86 ο Άννινος-Χωραφάς με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή.

ΣΑΜΗ: (Θοδωρής Βουκελάτος), Καλλιβωκάς, Νικολοβιέννης (58 Άννινος-Χωραφάς), Μηλιαρέσης, Αυγερινός, Μιχαλίτσης, Μωραΐτης Ν., Αμούργης, Μινέτος, Βιτωράτος, Περιβολάρης (65 Τουλάτος Στ.), Καππάτος (46 Τουλάτος Δ.)
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Γεράσιμος Κουρκουμέλης), Κορκός, Λιναρδάτος, Χιόνης, Κουρκουμέλης Σπ., Ντούκας, Αναγνώστης, Τζανίνος, Παππάς, Κουρκουμέλης Αρ., Μανέντης, Κουρκουμέλης Κυρ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.