ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ



Ο Παλληξουριακος κέρδισε εύκολα την Ανωγη με 2-0 και συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-3) πέρασε στην επομένη φάση του κυπέλλου .  


Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Παλληξουριακου , που έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, ενώ είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας έξω από την περιοχή της Ανωγης . Στο πρώτο μέρος ο Ππαλληξουριακος σημείωσε δυο τέρματα καθαρίζοντας ουσιαστικά των αγώνα .  Στο δευτερο ημίχρονο καμία από τις ευκαιρίες (που ήταν πολλές)  δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα σκορ  το όποιο του έδωσε την πρόκριση .
Η Ανωγή απείλησε με μακρινό σουτ του Αραβαντινού χωρίς να ανησυχήσει ο Μοσχόπουλος στο 3΄.Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παλληξουριακό ήρθε στο 15΄με τον Λυκούδη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Κατωπόδη να αποκρούει, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στο 18΄όταν ο Μαυροειδής πείρε την μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής προχώρησε και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή τον πλασάρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Στο 25΄ σε επίθεση του Παλληξουριακού ο Πέττας σουτάρει μέσα από την περιοχή ο Κατωπόδης αποκρούει η μπάλα πηγαίνει στον Λυκούδη αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Ανωγής λέει όχι διώχνοντας σε κόρνερ. 
Στο 39΄λαθος από τους παίχτες της Ανωγής στο κέντρο ο Αντωνάτος κλέβει την μπάλα και με αντίπαλο μόνο τον Κατωπόδη δεν δυσκολεύεται να τον πλασάρει και να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.
 Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν στο 42΄ για τον Παλληξουριακό με το Παπαδάτο αυτή τη φορά αλλά και πάλι ο Κατωπόδης έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος του Παλληξουριακού με ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, ενώ στο 49΄ζητησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνάτου από τον Δρακοπούλο.
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ (Χ. Χαρίτος) Μοσχόπουλος, Βολνίσκι, Καμινάρης, Μαυροειδής, Λυκούδης, Δαμουλιάνος, Παπαδάτος, Αντωνάτος (78΄Γαβαλάς), Λαδας Ι, Αδηλίνης (61΄Κατσιβλελης), Πέττας (68΄Φαρακλός).

ΑΝΩΓΗ (Μ. Ανδρίτσης) Κατωπόδης, Γερολυμάτος (87΄Αλεξανδράτος), Γιακουμάτος, Δρακόπουλος, Αραβαντινός, Σούπας, Καλέτζος (61΄Λυκούδης), Παππας, Μπενάτος Γ (70΄ Γαβριελάτος), Αραβαντινός, Κοζομπόλης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.