Γ` ΕΘΝΙΚΗ : ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ –ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Στην 4η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής ο Παναργειακός ήρθε ισόπαλος με την Αχαϊκή 0-0 μέσα στο Άργος αλλά παραμένει πρώτος στη βαθμολογία.Ο Πανναυπλιακός πήρε τον πρώτο του βαθμό μέσα στον Ατρόμητο Αχαϊας ,η Ερμιονίδα νίκησε την Κόρινθο με 1-0 και ανέβηκε στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Εθνικός έχασε με 3-0 στα Σαγέικα από τον Παναρκαδικός Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Μεσσηνιακός στη Βάρδα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα Η νίκη που τόσο έψαχνε η "Μαύρη Θύελλα" μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, ήρθε το απόγευμα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο

Ξέσπασε η "Μαύρη Θύελλα", 4-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης

Ξέσπασε η "Μαύρη Θύελλα", 4-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης
Η νίκη που τόσο έψαχνε η "Μαύρη Θύελλα" μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, ήρθε το απόγευμα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο! Η Μεσσηνιακή ομάδα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και συνέτριψε με 4-0 την μέχρι χθες πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης,  Η Καλαμάτα μπήκε πολύ δυνατά και από το πρώτο λεπτό πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο της. Στο πρώτο 10λεπτο θα μπορούσε να πετύχει 2 ή 3 γκολ, όμως πλήρωσε και πάλι την αστοχία των παικτών της. Στην συνέχεια η αναγκαστική αλλαγή του Μπελεβέτη αποδιοργάνωσε κάπως τους γηπεδούχους και η ΑΕ Καραϊσκάκης κράτησε το μηδέν στην άμυνα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
55' ΓΚΟΛ 1-0. Ο Τριανταφυλλάκης έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Πούτσης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ πέτυχε το 1-0, στην πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου. 63' ΓΚΟΛ 2-0 Ωραία κάθετη πάσα του Τσιμικλή στον Καραχάλιο ο οποίος έκανε ωραίο κοντρόλ, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0 για την Καλαμάτα. 80' ΓΚΟΛ 3-0. Ο Αλιού το 3-0. Πάσα του Γεωργακόπουλου, ο Αλιού μπήκε από δεξιά, απέφυγε ένα αμυντικό, κέρδισε και μια κόντρα και με πλασέ έκανε το 3-0.
89' ΓΚΟΛ 4-0. Ο Πούτσης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Οντσβόνγκ και αυτός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ραχιώτη. Ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα της ΑΕ Καραισκάκης, ενώ θα έπρεπε να τον αποβάλλει αφού ήταν τελευταίος παίκτης. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Οντσβόνγκ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 
Ισόπαλος χωρίς τέρματα ο Μεσσηνιακός στη Βάρδα
Ισόπαλος χωρίς τέρματα ο Μεσσηνιακός στη Βάρδα
Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Μεσσηνιακός στη Βάρδα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.  Το σημερινό ματς είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες με τη μεγαλύτερη στο 41ο λεπτό, όταν ο Νάτσης ανατράπηκε από τον Νινιό και ο διαιτητής Μανούχος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νάτσης, αλλά είδε τον Κυριακόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια και να κρατά το μηδέν. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, με το Μεσσηνιακό να έχει νωρίτερα δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.Η καλαματιανή ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και τυχερή που δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ.Στην επανάληψη ο Μ.Γ.Σ. ήταν πιο επικίνδυνος επιθετικά, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση. Είχε δύο καλά σουτ με τον Βιτάλι και τον Ταχματζίδη, ενώ η Βάρδα ένα πλασέ του Ανδριτσόπουλου στο 71' που πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις, ωστόσο, οι "πράσινοι" έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το διπλό. Ο Βιτάλι έβγαλε μόνο με τον γκολκίπερ τον Τσουλάκο, ο οποίος όμως από πλάγια θέση δεν πλάσαρε όμως ήθελε και έτσι η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Θωμά.Ετσι ο Μεσσηνιακός έμεινε στο 0-0 που είναι θετικό με δεδομένο ότι αγωνιζόταν εκτός έδρας για τρίτη φορά σε τέσσερις μόλις αγωνιστικές.
Ένωση Ερμιονίδας – Κόρινθος 1-0
Ένωση Ερμιονίδας – Κόρινθος 1-0 | onsports.gr

Στις θέσεις της κορυφής πλησίασε η Ένωση Ερμιονίδας που επιβλήθηκε 1-0 της Κορίνθου.

Κοντά στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής πλησίασε η Ένωση Ερμιονίδας που επικράτησε 1-0 της Κορίνθου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε από τον Κανελλόπουλο στο 87’.
Πρώτη… και καλύτερη η Αχαϊκή
Ισόπαλοι Αχαϊκή - Ατρόμητος Αχαϊας, ήττα για Εθνικό!
Σπουδαία ισοπαλία για την ομάδα της Αχαϊκής στο Άργος 0-0 επί του τοπικού Παναργειακού σε ένα ματς μέτριο ποιοτικά με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.Το αποτέλεσμα αυτό δίνει την δυνατότητα στα «καναρίνια» να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να περνούν με επιτυχία από μια έδρα δυνατή επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, που έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά συνεχίζει να εκπλήσσει στο πρωτάθλημα, καθώς με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αντεπιθέσεις φωτιά, δημιουργεί προβλήματα σε όλες τις αντίπαλες ομάδες. Με συμπαγής άμυνα και χωρίς να δεχθεί πίεση τα «καναρίνια» κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.Την μεγαλύτερη ευκαιρία η Αχαϊκή την σπατάλησε στο 76’ όταν ο Δημητρακόπουλος δεν «έσπασε» την μπάλα στον Μητρόπουλο και το γκολ δεν ήρθε. Σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα δίνει την αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.Η Αχαϊκή μαθημένη στα δύσκολα, συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής και ουδείς πίστευε ότι θα τα καταφέρει. Μην ξεχνάμε ότι την τελευταία στιγμή κατόρθωσε και έβγαλε διοίκηση, αλλά βρήκε και παίκτες. Το θετικό συμπέρασμα είναι ότι η Αχαϊκή επέστρεψε και μάλιστα για τα καλά! Ουδείς πλέον μπορεί να την αμφισβητήσει.
Δεύτερο συνεχόμενο διπλό: Εθνικός Σαγέικων-Παναρκαδικός 0-3
Εθνικός Σαγέικων-Παναρκαδικός 0-3. Τριάρα και ανεβαίνει!
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναρκαδκός με το ευρύ 3-0 στα Σαγέικα κόντρα στον Εθνικό . Ο Παναρκαδικός κατάφερε να πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με το Γαλάνη, και ο έμπειρος Σκούφαλης πριν τη λήξη του ημιχρόνου έκανε το 0-2. Στην επανάληψη, το γρήγορο γκολ του Δήμου κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Βαγγέλη Γούτη, που την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας. Προβλημάτισε με την απόδοση του για ακόμη μια φορά ο Εθνικός Σαγεϊκων αφου γνώρισε άλλη μια βαριά ήττα από τον Παναρκαδικό 3-0 στο γήπεδο Σαγεϊκων. Οι «πολεμιστές» πλήρωσαν τα λάθη τους και την κακή αγωνιστική τους εικόνα και έδειξαν ότι δεν έχουν βρει ακόμη το ρυθμό τους. Βέβαια, η αποστολή τους στην συνέχεια είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τέρματα ο Παναρκαδικός τα σημείωσε σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού στην έναρξη, στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δεύτερου.Ο Παναρκαδικός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Εθνικού Σαγεϊκων και πήρε μια μεγάλη νίκη. Στον Εθνικό Σαγεϊκων δεν τίθεται θέμα προπονητή καθώς πιστεύουν ότι δεν ευθύνεται αυτός για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά τα λάθη και η ατυχία. 2' ΓΚΟΛ: Ο Παναρκαδικός μόλις στο 2ο λεπτό έπειτα από πάσα του Σκούφαλη ο Γαλάνης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.37' ΓΚΟΛ Ο Σκούφαλης με εκτέλεση φάουλ από πλάγια, η μπάλα χωρίς να τη βρει άλλος παίκτης καταλήγει στα δίχτυα. 40' καλό σουτ από τον Αβράμη, ο Ανδριόλας απέκρουσε 47' ΓΚΟΛ ο Γαλάνης κλέβει από αμυντικό και σουτάρει, η μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Δήμος σκοράρει.
«Χ»αμένοι βαθμοί για τον Ατρόμητο Αχαΐας
«Χ»αμένοι βαθμοί για τον Ατρόμητο Αχαΐας
Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Ατρόμητος Αχαΐας και Πανναυπλιακός στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση του Ατρόμητου Αχαΐας με τον Πανναυπλιακό με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45’ με τέρμα του Θωνιάτη για να γίνει το τελικό 1-1 με τον Γκολέμη στο 59’.
ΦΙΛΜ
36’ Ακυρωθέν γκολ του Γκάτση ως οφσάιντ
45 ’ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Σαμπανέι, καρφωτή κεφαλιά του Θωνιάτη η μπάλα γκολ (1-0)
59’: ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ του Γεωργιόπουλου, ο Η. Γκολέμης πήρε την κεφαλιά και πέρασε την μπάλα στα δίχτυα 1-1…
78’ Ευκαιρία με τον Θωνιάτη που έκανε την προβολή η μπάλα σε κόρνερ από τον Κατσαούνη…
87’: Ο Κιρβαλιότζε από κοντά έκανε το πλασέ… βούτηξε όμως στα πόδια του ο Τζουραμάνης και μπλόκαρε την μπάλα
90’: Κεφαλιά του Αγγ. Βέρρα ο Κατσαούνης τινάχτηκε στο «Γ» της εστίας και έδιωξε σε κόρνερ.
Άρης Αιτωλικού & Δόξα Ν.Μανολάδας τα μοιραστήκαν όλα
Μεγάλη ευκαιρία να πάρει σπουδαίο «διπλό» έχασε την Κυριακή η Δόξα Νέας Μανολάδας, καθώς ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τον Άρη Αιτωλικού.Η Δόξα ήταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλό της και δικαιούταν τη νίκη.Είχε τον έλεγχο του αγώνα και στα 90 λεπτά και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους, οι οποίοι από καθαρή τύχη δεν έχασαν.Μια τύχη που γύρισε την … πλάτη στην ομάδα της Δόξας στο 70’, όταν ο Γούρμος κέρδισε πέναλτι από τον Χονδρογιάννη, αλλά ο Δαβουρλής είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον Ζέρβα, να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν.Η Δόξα πέρα από το πέναλτι, είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και τελικά έμεινε με το παράπονο ότι έχασε δυο βαθμούς, σε ένα ματς που ήταν πολύ καλύτερη.Οι σπουδαιότερες ευκαιρίες για την ομάδα της Δόξας χάθηκαν στο 20’ και στο 80’ με τον Μελετίδη.
Αστέρας Αμαλιάδα – Μεσολόγγι 4 – 4
Άξιος... της μοίρας του είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας για το χθεσινό 4-4 απέναντι στο Μεσολόγγι. Οι «βυσσινί» πέτυχαν 4 γκολ και όμως δέχτηκαν άλλα τόσα… από στημένες φάσεις και έτσι το τελικό αποτέλεσμα, μάλλον πρέπει να ικανοποιεί την ομάδα της Αμαλιάδας.Και αυτό γιατί η ισοφάριση ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Απλά, νωρίτερα, το συγκρότημα της Ηλείας είχε τη δυνατότητα να «καθαρίσει» το ματς, ειδικά όταν προηγήθηκε στο σκορ 3-2.Η ισοπαλία δεν θεωρείται θετική στην προσπάθεια ανάκαμψης, όμως κάτι είναι για τον Αστέρα, που πρέπει άμεσα να βελτιωθεί αμυντικά.Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος μαζί με τον Κώστα Λούσκο δούλεψαν όλη την εβδομάδα μαζί με τους παίκτες και φανέρωσαν επιθετικά ότι πήραν άριστα.Όμως στο ποδόσφαιρο μετράει η συνολική λειτουργία της ομάδας και σίγουρα χρειάζονται να βελτιωθούν και οι υπόλοιπες γραμμές.
Στο 29΄γκοοολ για την ΑΕΜ, ο Μιχαλόπουλος θα εκτελέσει το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι με τελικό αποδέκτη τον Σαραντόπουλο, που με ασύλληπτο σουτ πάνω στην κίνηση θα στείλει την μπάλα να αναπαυτεί στο γαμα της εστία των γηπεδούχων και 1-1.
Στο 35΄ γκοοολ για την ΑΕΜ, αυτή την φορά ο Σαραντόπουλος θα εκτελέσει το κόρνερ στην κάρδια της άμυνας , με τον Δενδρινό να σηκώνετε ψιλότερα απ όλους και με κεφαλιά να κάνει το 1-2.
Στο 46΄ θα έχουμε την ισοφάριση από τους γηπεδούχους, όταν σε γύρισμα του Αλιούζ ο Ανυφαντής με προβολή θα στείλει την μπάλα στην εστία του Ρόκκου και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 2-2.
Στο 60΄ όμορφη ατομική ενεργεία και σουτ από τον Λυμπέρη, θα δώσει εκ νέου το προβάδισμα για την ομάδα του 3-2.
Στο 70΄ γκοοολ για την ΑΕΜ, ο Μιχαλόπουλος θα εκτελέσει ακόμα ένα στημένο για του φιλοξενούμενους στην καρδία της άμυνας των γηπεδούχων, ψιλότερα απ όλους ο Δενδρινός με κεφαλιά θα κάνει το 3-3.
Στην συνέχεια θα έχουμε λεκτική συνομιλία του Μπαλαούρα με αντίπαλο ποδοσφαιριστή που θα αποφέρει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον παίκτη της ΑΕΜ, που θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Στο 75΄γκοοολ για την ΑΕΜ, σέντρα σουτ από τον Καβαλλάρη και 3-4 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 94΄ θα έχουμε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους, σέντρα από τον Αλιούζ με τον Κουτελιέρη από κοντά να κάνει το 4-4 που θα είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Αποτελέσματα και βαθμολογία  4ος όμιλος
Ενωση Ερμιονίδας-Κόρινθος 1-0
Παναργειακός-Αχαϊκή 0-0
Καλαμάτα-ΑΕ Καραϊσκάκης 4-0
Αρης Αιτωλικού-Δόξα Ν. Μανωλάδας 0-0
ΠΑΟ Βάρδας-Μεσσηνιακός 0-0
Ατρόμητος Αμαλιάδας/Πανόπουλο-ΑΕ Μεσολογγίου 4-4
Εθνικός Σαγέικων-Παναρκαδικός 0-3
Ατρόμητος Αχαΐας-Πανναυπλιακός 1-1
Βαθμολογία
1  Αχαϊκή                       10
2  Παναργειακός             10
3  ΑΕ Ερμιονίδας              9
4  ΑΕ Καραϊσκάκης          9
5  Παναρκαδικός              8
6  Μεσσηνιακός                7
7  ΠΑΟ Βάρδας               7
8  Μεσολόγγι                   6
9  ΠΑΣ Κόρινθος               6
10  Ατρόμητος Λάππα       5
11  Δόξα Ν.Μανολάδας     5
12  Καλαμάτα                  3
13  Άρης Αιτωλικού           1
14  Π.Φ.Ο. Πανόπουλου    1
15  Πανναυπλιακός Ηρακλής    1
16  Εθνικός Σαγέικων          0 

5η αγωνιστική (27/10/13 16:00)
Κόρινθος - Αχαϊκή
Καραϊσκάκης ΑΕ - Ερμιονίδας ΑΕ
Δόξα Ν. Μανωλάδας - Παναργειακός
Μεσσηνιακός - Καλαμάτα
Μεσολογγίου ΑΕ - Άρης Αιτωλικού
Παναρκαδικός - ΠΑΟ Βάρδας
Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας - ΠΦΟ Πανοπούλου

Εθνικός Σαγέικων - Ατρόμητος Αχαΐας
πηγη: .onsports.gr , www.eleftheriaonline.gr , patragoal.gr , aitosports.gr , http://www.patrisnews.com/

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.