ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΑΜΗ - ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ .


Δυνατή αναμέτρηση με πολύ έντονο ενδιαφέρον έγινε στο Δακ , για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, Σαμη και Εικοσιμια  αναμετρήθηκαν με πρώτιστο στόχο την νίκη για βελτίωση της θέσης τους στο κυνήγι τις τετράδας του βαθμολογικού πίνακα. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο και για τις δυο ομάδες .  

Σαφώς πιο δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι και έψαξαν από νωρίς να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Η Εικοσιμια μετρούσε ήδη τρεις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο εικοσιπενταλεπτο    του παιχνιδιού, αφού ο Μπλιάμπτη στο 7’, ο Ντουκάι στο 18` δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Σαμης και στο 25 ’και πάλι ο  Ντουκάι με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα έξω. Η γηπεδούχοι θα απαντήσουν στις εύκαιρες με τον Γ.Αμουργη να μην μπορεί να εκμεταλλευτή την ωραία πάσα του  Π. Περιβολαρη .

Αλλαγή δεδομένων στην αναμέτρηση είχαμε στο 35ο λεπτό όταν ο Αποστολατος περνώντας μια τυφλή απόκρουση έξω από την περιοχή και δεξιά δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του και με ένα «ξερό» σουτ αιφνιδίασε τον νεαρό τερματοφύλακα της Σάμης ανοίγοντας το σκορ (0-1) . Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας του Βουκελατου και στο 43` ο ταχύτατος Γ. Αμουργης θα βρει στην περιοχή της Εικοσιμιας τον Ν. Μωραϊτη με τον τελευταίο να φέρνει το ματς στα ίσια αφού αμυντική και τερματοφύλακας μπερδευτήκαν δίνοντας του την  δυνατότητα να σκοράρει με κοντινό πλασέ.(1 – 1) .
Στο δεύτερο ημίχρονο, Η Σάμη ανέβασε την απόδοση του και με πρωταγωνιστή τον Περιβολάρη που συμπαρασύρει και τους συμπαίκτες κέρδισε κατοχή μπάλας και την δυνατότητα ,πήραν τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν και εύκαιρες να προηγηθούν με τους Γ. Αμουργη στο  51` και στο 54` να μην μπορεί να σκοράρει από αρκετά πλεονεκτική θέση, στο 64` ο Περιβολαρης θα περάσει όποιον βρει μπροστά του αλλά το πλασέ του θα απόκρουση ο Καραίσκος.

Αλλαγή δεδομένων στην αναμέτρηση είχαμε στο 73`  αφού ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Αποστολατο για σπρώξιμο στον Μωραίτη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του.  Από εκείνο το σημείο και μετά ο αγώνας έγινε αρκετά Δυνατός.  Δυο μεγάλες φάσεις  μια για  καθέ ομάδα , με κορυφαία το δοκάρι του ο  Ντουκάι. οι δύο ομάδες έμειναν στη ισοπαλία .

  Σάμη:(Βουκελάτος Θ.), Καλιβωκάς Δ., Τουλάτος Β., Μηλιαρέσης, Καλιβωκάς Γερ. (62' Μινέτος), Καππάτος, Μωραίτης, Νικολοβιένης Κ., Δευτεραίος, Αλυσανδράτος (79' Βιτωράτος), Περιβολάρης, Γ. Αμούργης.

Εικοσιμία:(Ζησιμάτος Δ.), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Μινέτος Χρ., Μινέτος Γ.,(68' λ.τ. Παππάς), Κονόμη, Αποστολάτος, Μπλιάμπτης, Ντουκάι, Τσιγαρίδας (46' Γερασιμάτος), Χρηστάτος, Στεφανάτος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.