Η ΑΕΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

aek1
Η ΑΕΚ συμπεριφέρθηκε σαν πρωταθλήτρια και επικράτησε εύκολα της Προόδου Ιθάκης στο Δακ με 5 – 0 ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες, αποδεικνύοντας με την εμφάνιση της πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και  του φετινού  τίτλου.

Οι πρωταθλητές έδειξαν από νωρίς τις διάθεση τους , κατάφεραν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης  στην αντίπαλο τους που κατέβηκε να παίξει με μόλις 11 ποδοσφαιριστές στην αποστολή!!!!!!  
aek1
Ο χορός των γκολ για την ΑΕΚ θα ξεκινήσει στο 26', με σκόρερ τον Τανουσάι, ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (45'), ο Λούλουδας με κεφαλιά μετά το φάουλ του Μπαζάρογλου, θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους «κιτρινόμαυρους». Με αυτό το σκορ θα πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα άλλες τρεις φορές με τον Κόμητα στο 55' με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και με τον Κρούτη στο 69' με ψύχραιμο πλασέ και στο 84' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασιλόπουλος
ΕΠΟΠΤΕΣ: Λογοθέτη και Αβάζαρος

Α.Ε.Κ.: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος (79' Παυλάτος), Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Σπανός, Κόμητας, Κρούτη, Τανουσάϊ, Μπαζάρογλου (79' Αραπέλης), Πέτρο (80' Θωμάς).

ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ: (Ν. Διαμαντάτος), Γ. Τσιντήλας, Κ. Χάνος, Τ. Τσιντήλας, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Αρταβάνης, Τσίρος, Τσάμης, Ηλιόπουλός, Δευτεραίος, Στασινός.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.