Μικτές Ομάδες: Μια νίκη και μια ήττα για την ΕΠΣΚΙ

ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ - ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Την Τετάρτη το πρωί ξεκίνησε και για τον όγδοο όμιλο το πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων με τις μεικτές τις Ζακύνθου να φιλοξενούνται στην Κεφαλονιά.

Το πρώτο ματς ήταν αυτό των παίδων της  ΕΠΣΚΙ με την αντίστοιχη της Ζακύνθου. Από πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τα δόντια τους με τον Δεδούση να πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ που απομάκρυνε ο Πετεινάτος. Πριν την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα, οι Ζακυνθινοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με έναν ανορθόδοξο τρόπο, όταν και ο Τσιριγώτης έκανε μία κούρσα από τα αριστερά, κάνοντας μία σέντρα-σουτ, που αρχικά χτύπησε στην ρίζα του δοκαριού, στην συνέχεια στο πίσω μέρος του ποδιού του Πετεινάτου καταλήγοντας στα δίχτυα.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού είχαμε μία ευκαιρία εκατέρωθεν οι δύο ομάδες με τον Στρακάτο από πλευράς ΕΠΣΚΙ να πιάνει ένα σουτ που απομακρύνει σε κόρνερ ο Πομώνης, και τον Τσιριγώτη για την Ζάκυνθο να πιάνει μία κεφαλιά ανενόχλητος, μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά αυτή να περνά άουτ.

Δεύτερο γκολ για Ζάκυνθο και όλα έγιναν ευκολότερα
Στο 23 οι φιλοξενούμενοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με τον Κοτσώνη, ο οποίος από κοντινή απόσταση μετά από μπαλιά μισό γκολ του Τσιριγώτη μπήκε στον πίνακα των σκόρερ. Το ημίχρονο τελείωσε με το 2-0 υπέρ της Ζακύνθου, ενώ τα πρώτα λεπτά του δευτέρου οι δύο ομάδες φαινόταν πως είχαν αποδεχτεί το διπλό του συγκροτήματος του κυρίου Γουσέτη. Κάτι που δεν πτόησε σε καμία περίπτωση τους φιλοξενούμενους από το να πετύχουν ακόμα δύο γκολ με τον Τσουκαλά σε πρώτη φάση στο 53 μετά από γύρισμα του Τσιριγώτη και με τον Παπαδόπουλο προς το τέλος του αγώνα, που με διπλή προσπάθεια κέρδισε τον Πετεινάτο.

ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ  (Γ. Τόγιας): Πετεινάτος, Κουρκουμέλης Α. (41’ Πολλάκης), Λαζαράτος, Βασιλάκης, Παπαναστασάτος, Μπάμπης, Καλαφάτης, Κονδάκης (65’ Γασπαρατος), Βαλεντής, Στρακάτος, Γρηγοράτος.
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Π. Γουσέτης): Πομόνης, Κολέτσης, Μαρίνος, Θεοδόσης, Κυριάζος, Δρόσος, Τσουκαλάς (66’ Μεταξάς), Δεδούσης, Τσιριγώτης, Σπίνος (69’ Παπαδόπουλος), Κοτσώνης (49’ Πότσης).
Το αίμα της ΕΠΣΚΙ πήρε πίσω η ομάδα των νέων, αφού κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-1 την αντίστοιχη της Ζακύνθου σε μία πολύ μεστή εμφάνιση.
Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό του αγώνα, δείχνοντας πως θα δούμε ένα καλό αγώνα. Στο 10 ξεκίνησαν οι οικοδεσπότες με μία καλή φάση, όταν και ο Χρηστάτος έκανε μία μπαλιά στον Μενεγάτο, το πλασέ του τελευταίου όμως ήταν αδύναμο. Στο 18 ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου έδειξε τις ικανότητες του, όταν απομάκρυνε εντυπωσιακά φάουλ του Σπανού.
Τελικά, το 1-0 έγινε στο 39 σε μία περιπετειώδη φάση μετά από ένα φάουλ του Σπανού, με την μπάλα να μην φεύγει από την περιοχή, και μετά από αλλεπάλληλες κόντρες, να φτάνει στον Χρηστάτο που με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι με φόρα τρία λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν και ο Μινέτος μετά από κούρσα του από αριστερά έσπασε την μπάλα στον Μενεγάτο που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.
 
Βροχή τα γκολ και στο δεύτερο μισό
Η ομάδα του Διονύση Λιονάτου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς έκανε τρία τα τέρματά της, με δράστη αυτή την φορά τον Κονδάκη που σε αντεπίθεση βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Καμπιώτη σκοράροντας με ψύχραιμο πλασέ. Στο 61 θα πάρει διαστάσεις η νίκη της ομάδας της ΕΠΣΚΙ με τον Αντωνίου από τα 35 μέτρα να εκτελεί πονηρά ένα φάουλ που αιφνιδίασε τον αντίπαλο πορτιέρο, και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 70 οι ζακυνθινοί έδειξαν σημεία ζωής με τον Ντάση να βρίσκει τον Μαμφρέδα που με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ μείωσε για την ομάδα του. Το τελικό 5-1 υπέρ των γηπεδούχων θα έρθει δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον Μπενετάτο να φτάνει απέναντι από τον Καμπιώτη, κάνοντας ένα σουτ που αρχικά αποκρούστηκε από τον τελευταίο, αλλά ο παίκτης της ΕΠΣΚΙ θα πάρει την επαναφορά, πετυχαίνοντας το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ (Δ. Λιονάτος) : Κομπορόζος, Μπενετάτος, Μπάμπης, Τριανταφυλλίδης, Αντωνίου, Χρηστάτος, Κονδάκης (64’ Μεγαδούκας), Μινέτος (75’ Κοκκόσης), Καλιβωκάς, Σπανός, Μενεγάτος (57’ Αθηναίος).
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ν. Μαβίδης): Καμπιώτης, Μαρίνος, Ματαράγκας, Ρίκος, Βαρυπατής, Βυθούλκας (54’ Μπακαμάς), Σκιαδόπουλος (50’ Τεμπονέρας), Πλέσσας, Γιοβάνη, Ντάσης, Μαμφρέδας.


ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η εξέλιξη των αγώνων της ΕΠΣ Αχαϊας με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας για την 1η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Οι Παίδες επικράτησαν 4-0, ενώ οι Νέοι ηττήθηκαν με 2-1, παρότι είχαν προηγηθεί 1-0.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 4-0

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ:
1' ΓΚΟΛ!! Ο Μάλιαρης με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 23ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης!
7' Σουτ του Σουρανή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας με διπλή προσπάθεια
13' Σουτ του Αντζουλά, η μπάλα λίγο έξω απο το αριστερό δοκάρι.
36' ΓΚΟΛ!  Σέντρα Καφετζή, κεφαλιά του Βασιλόπουλου και 2-0!
75' ΓΚΟΛ! Ο Σουρανής με σουτ τριπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.
78' ΓΚΟΛ! Ο Σταμούλης απο ασίστ του Νιφορόπουλου, με πλασέ κάνει το 4-0!

Οι συνθέσεις:
ΕΠΣ Αχαϊας (Φ. Σχοινάς): Γιαννόπουλος, Σταμούλης, Καφετζής, Σαρρής (29' λ.τ. Χριστόπουλος), Αβραμόπουλος, Αντζουλάς, Σουρανής, Ψυρρής, Μάλιαρης, Βέρρας(67' Νιφορόπουλος), Β. Βασιλόπουλος (58' Ράμα)
ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Κορκόλης(41' Καλαντζής), Σαγανάς, Δημητρέλης, Μπακαδήμας, Θωμόπουλος(41' Αντωνόπουλος), Τσάντης, Ζήσης, Φυτόπουλος, Καββαδίας, Αλοπισάντ, Βρέκος (47' Σαντέλ)

Μικρά-Μικρά:
Το κάθε ημίχρονο είναι διάρκειας 40 λεπτών.
Στις εξέδρες του γηπέδου ο Περιφερειακός προπονητής κ. Βασίλης Νταλαπέρας.
Στο γήπεδο και οι δύο πρώην Ενωσιακοί προπονητές, Δημήτρης Σουγλέρης και Τάκης Κυριακόπουλος.
Παρόντες και ο ταμίας και υπεύθυνος των ομάδων, Γιώργος Μαυροκολέας καθώς και το μέλος της ΈΠΣ Αχαϊας, Θανάσης Πλώτας.
Από την Ένωση για Όλους το παρών έδωσε ο Δημήτρης Σαρρής.
Τέλος, από την παράταξη Νέα Ενωσιακή Ανατροπή παρευρέθηκαν οι Γ. Κοζιώρης, Σ. Βασιλάκης, Κ. Ντάσιος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ - ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
 
ΕΠΣ Αχαϊας – ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 1-2

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ:
7' ΓΚΟΛ! Ο Πετρόπουλος με κεφαλιά ύστερα απο εκτέλεση φάουλ του Μπαγιώργου, ανοίγει το σκορ!
54' ΓΚΟΛ. Ο Λένης με κεφαλιά ισοφαρίζει το σκορ.
62' ΓΚΟΛ. Ο Μακρυγιάννης με πλασέ δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. 1-2!
88' Σέντρα του Σκιαδά, παίρνει την κεφαλιά ο Μπίτρας αλλά καταλλήγει μόλις άουτ.
Οι συνθέσεις:
ΕΠΣ Αχαϊας (Μ. Παρασκευόπουλος): Καλέτζης, Μαρκόπουλος, Σκιαδάς, Πετρόπουλος, Λεβέντης, Βετούλας(59' Κωνσταντακόπουλος), Ρηγόπουλος (46' Πανόπουλος), Δημητρακόπουλος, Αυγέρης (69' Μπίτρας), Μπαγιώργος, Σπυρόπουλος
ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Ρήγαλος, Καβαλλάρης, Βασιλάς, Κολώνιας-Χατζής, Χρυσικός, Μπουργαζάς, Μακρυγιάννης(71' Αυτζής), Αγγελοκωστόπουλος, Λένης (59' Ανδρεόπουλος), Οικονόμου (68' Παληγεώργος), Τασιούλης


Μικρά-Μικρά:
Το παιχνίδι των Νέων παρακολουθούν απο τις εξέδρες ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑχαϊας, Δημήτρης Μπαλαφούτης και ο Γενικός Γραμματέας της ένωσης, Θόδωρος Παπουτσάκης.
Ο Αυγέρης που αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό του αγώνα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μετά απο χτύπημα στο κεφάλι που προκλήθηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας με έναν αντίπαλο παίκτη.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ  (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΡΕΠΟ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.