Πρόοδος – ΑΟΚΙ 1-1 Το (Χ)άρηκε μόνο η ΠΡΟΟΔΟΣ


Στο γήπεδο της Ιθακης , Προοδος  και ΑΟΚΙ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, ήρθαν ισόπαλες 1-1, έχοντας από ένα ημίχρονο κατοχής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, βρήκαν γρήγορα τα πατήματα τους στο γήπεδο, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο ήταν φανερή η απουσία των Λαμπροπουλου , Χαλιωτη, Βουκελατου . Για την Πρόοδο άνοιξε το σκορ στο 36`ο  Βασιλάκης με ωραίο μονοκόμματο σουτ , ύστερα από πολύ καλή αντεπίθεση των γηπεδούχων . Προηγούμενος ο ΑΟΚΙ. Έχασε μοναδική ευκαιρία να είναι αυτός που θα προηγηθεί με το σουτ του  Πλατανίτη στο 23` να απομακρύνεται δύσκολα σε κόρνερ από τον Τσιντηλα . Στο 30’ η ομάδα της Προόδου μένει  με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσάμη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Το ημίχρονο τελειώνει  με την Προοδο να προηγείται του ΑΟΚΙ (1-0)
Στο δεύτερο μέρος είχαμε τις περισσότερες συγκινήσεις, με τους  «ασπρόμαυρους» πλέον να ρισκάρουν και να προσπαθούν να πάρουν τη νίκη κλείνοντας τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο . Τελικά ο ΑΟΚΙ θα ισοφαρίσει  με ατομική ανεργία του Παλλακή στο 70` περνώντας τους πάντες και πλασάρονταν σε άδειο τέρμα  . Από εκεί και πέρα ο ΑΟΚΙ έχασε δυο μοναδικά τε-τα-τετ με τους Πολλακη , και Α.Πολλατο να μην μπορούν να σκοράρουν , και σαν να μην έφταναν όλα αυτό ήρθε και η κόκκινη του Παλλακή και αποτέλειωσε κάθε προσπάθεια για νίκη για τους φιλοξενούμενους που άφησαν δυο πολύτιμους βαθμούς στο νησί τις Ιθακης .
Οι συνθέσεις
Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ: (Ν. Διαμαντάτος), Τσιντήλας Γ.,-Ραυτόπουλος Χ.(Τόφαλος Α.)-Τσιντήλας Τ.-Παπαδόπουλος Α.-Λαγκαδάς Κ.-Αρταβάνης Δ.-Τσίρος Α.(Πόρτοπλος Ε.)-Τσάμης Η.-Βασιλάκης Γ.(Ηλιόπουλος Χ.)-Δευτεραίος Α.-Στασινος Ι.

ΑΟΚΙ:( Γκ. Ρέντζι), Καλαφάτης Ε.-Πολλάτος Δ.-Κλειτόγιαννης Α.-Πλατανίτης Π.-Παπαναστασάτος Ν.-Μαρκαντωνάτος Δ.-Πολλάκης Γερ.-Μπενετάτος Β.-Κουμαριώτης Π.-Πολλάτος Α.-Δρόσος Α. (Κανάκης Γ.).
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.