WATER POLO:ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ













Τελικά τα 2 μεγάλα φαβορί που είχαν προκύψει από τον 1ο γύρο της τελικής φάσης, επιβεβαίωσαν έστω και δύσκολα τα προγνωστικά και κατάφεραν να πετύχουν την άνοδό τους στην Α1 των ανδρών.
Η Γλυφάδα και ο Εθνικός λοιπόν, πέρασαν από 40 κύματα προκειμένου να τα καταφέρουν και τελικά η προσπάθειά τους αμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.


Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής ήταν τελικά φυσιολογικά, και οι άλλοι 2 μνηστήρες της ανόδου, δεν κατάφεραν να επιβιώσουν.
Ο Εθνικός κέρδισε τον Ηρακλή με 7-5 στο πρώτο παιχνίδι
Η Γλυφάδα στην συνέχεια κέρδισε εύκολα τον Νηρέα Γέρακα με 12-5 και κέρδισε το πρωτάθλημα, και όλα θα οριστικοποιούνταν μετά τον τελευταίο αγώνα. Εκεί η Λαμία δεν είχε μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο, αλλά αν το Καλαμάκι κέρδιζε, θα ανέβαινε στην Α1 στην θέση του Εθνικού.
Τελικά, ο Νηρέας Λαμίας στάθηκε στο ύψος του, και έπαιξε κανονικά τον αγώνα, τον οποίο και κέρδισε με άνεση και σκορ 11-5, τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας, αναμένοντας προφανώς κάποια αποχώρηση από το επόμενο πρωτάθλημα της Α1, προκειμένου να πάρει την θέση της.
Η τελική βαθμολογία της φετινής Α2 στις θέσεις 1-6 είναι πλέον η ακόλουθη:
1. Γλυφάδα 22
2. Εθνικός 20
3. Λαμία 19
4. Καλαμάκι 17
5. Ηρακλής 7
6. Γέρακας 1

της αγωνιστικής και περίμενε πλέον τα υπόλοιπα 2 για να δει τι θα γινόταν.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.