Γ' Εθνική: Τα νέα των ομάδων εν συντομία









ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ο Ηρόδοτος ξεκίνησε τηνΔευτέρα την προετοιμασία του με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να είναι παρών στην «πρώτη» του συλλόγου χωρίς ωστόσο το ρόστερ να είναι καλυμμένο για την νέα αγωνιστική χρονιά και θα κινηθούν για την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διοίκηση του συλλόγου η ομάδα θα κινηθεί για δύο ποδοσφαιριστές ακόμα, ο πρώτος να καλύψει μία θέση στην μεσαία γραμμή του γηπέδου και ο δεύτερος να ενισχύσει την επιθετική γραμμή. (Πηγή: grandsport)


ΑΧΑΪΚΗ: 
Οι ιθύνοντες της ομάδας της Κ. Αχαΐας τα βρήκαν σε όλα με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο και ο έμπειρος αμυντικός από την νέα σεζόν θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα». Ο έμπειρος παίκτης αναμένεται να βοηθήσει πολύ τα «καναρίνια» να πετύχουν τους στόχους τους στην Γ΄ Εθνική. Από κει και πέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οιΠαναγιώτης Μπιλιάνης και Βαγγέλης Ντεμάι (από την ομάδα Νέων της Παναχαϊκής) θα φορούν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα από την νέα χρονιά κλείνοντας έτσι και το ρόστερ της Αχαϊκής για την νέα χρονιά.(Πηγή: patragoal)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: 
Προ των πυλών του Μακροχωρίου εμφανίζεται ο Νότης Κεστελίδης. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό και το μόνο που μένει πλέον είναι να πάρει ο παίκτης την ελευθέρας του από την πρώην ομάδα του, την Αλεξάνδρεια, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ασπρόμαυρων", ο 33χρονος επιθετικός Δημήτρης Καφές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της Μακροχωρίτικης ομάδας συνεχίζεται κανονικά, με τον προπονητή Κώστα Αραμπατζήνα έχει από χθες στη διάθεσή του και τους Πέτρο Σαλέπη και Τάσο Τσακαλίδη, οι οποίοι επέστρεψαν από την άδειά τους.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: 
Ο Χάρης Αλυσανδράτος αναμένεται να βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με την διοίκηση του Γιούχτα. Έτσι, οι Αρχανιώτες θα προχωρήσουν σε μια προσθήκη ικανή να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο εν όψει της νέας χρονιάς στηνFootball League 2. Ο 23χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε από τον ΟΦΗ, πέρασε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στην συνέχεια αγωνίσθηκε στην Δ” Εθνική με Αιολικό Μυτιλήνης και Πυρσό Γρεβενών. (Πηγή: athleticradio)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: 
Τον νεαρό γκολκίπερ Γιώργο Κυριακόπουλο έκλεισε το βράδυ της Τρίτης ο Μεσσηνιακός. Ο 21χρονος γκολκίπερ είχε μείνει ελεύθερος από την Καλαμάτα, στην οποία έπαιξε βασικός στο β' γύρο του περσινού πρωταθλήματος. (Πηγή: eleftheriaonline)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ:
 Στην απόκτηση του 34χρονου επιτελικού μέσου,Κώστα Παπασταθόπουλου προχώρησε ο Πανναξιακός, καθώς ο παίκτης βρέθηκε στη Νάξο, όπου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τους. Ο Παπασταθόπουλος, αφού υπέγραψε αναχώρησε άμεσα με προορισμό την Ισπανία, όπου ως μέλος της Εθνικής ομάδας Beach soccer θα διεκδικήσει την άνοδό στην Α΄ κατηγορία. Ο Κώστας Παπασταθόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανναξιακού, αφού ευχαρίστησε την διοίκηση, τόνισε ότι θαυμάζει τον κόσμο της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πανναξιακός μου έκανε την τιμή να συνεργαστούμε, καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό σωματείο, με πολύ κόσμο στο πλάι του. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε να καταλάβω ότι βρίσκομαι σε μία οικογένεια. Το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, απαιτεί να είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι, καθώς μόνο μ' αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς της ομάδας μου είναι ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Το γεγονός ότι ήμουν δύο χρόνια στη Μύκονο σίγουρα θα με βοηθήσει σημαντικά ώστε να εγκλιματιστώ άμεσα στη ζωή της Νάξου. Στο παρελθόν ως αντίπαλος με τον Πανναξιακό έμεινα εντυπωσιασμένος από το πάθος των οπαδών μας. Ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, έδειξαν ότι αγαπούν την ομάδα τους και την υποστηρίζουν θερμά. Θέλω να το βιώσω αυτό και τη νέα χρονιά ως παίκτης και όχι ως αντίπαλος και ευελπιστώ ότι με τη στήριξη τους θα κάνουμε τη ζωή δύσκολη σε κάθε αντίπαλη ομάδα. Κανείς δεν θα περάσει από εδώ».(ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σ.ΜΑΚΑΡΗΣ-sportcyclades)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Άλλη μια μεταγραφή πραγματοποίησε η Κόρινθος, καθώς απέκτησε τον Σταύρο Τσορμπατζίδη, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, φόρεσε τη φανέλα της Ζακύνθου. Ο ύψος 1.88 αμυντικός, δίνει πλέον μεγάλη δύναμη στα μετόπισθεν της «Μπάρτσα», καθώς και μόνο με το παρουσιαστικό του, εμφανίζεται ως «ογκόλιθος». Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, ενώ βοήθησε και την ομάδα του Τυρνάβου να βρεθεί στη Γ’ Εθνική, καθώς αγωνίστηκε εκεί για δύο χρόνια (2010-2012).(Πηγή: apopsi24)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.