Σε συναγερμό η ΕΠΟ για την "κάρτα υγείας" ζήτησε "απογραφή" από τις ΕΠΣ!

Σε συναγερμό η ΕΠΟ για την "κάρτα υγείας" ζήτησε "απογραφή" από τις ΕΠΣ!
Σε συναγερμό βρίσκεται η ΕΠΟ με αφορμή το θέμα της κάρτας υγείας. Στις 15/7 εστάλη έγγραφο σε όλες τις Ενώσεις, που έχει επείγον χαρακτήρα και με το οποίο τους ζητείται "να αποστείλουν εγγράφως έως την Τετάρτη 17/7/2013 λίστα των ιατρικών μηχανημάτων που σας προμήθευσε (αν υπάρχουν σχετικά έγγραφα να κοινοποιηθούν στην Ομοσπονδία) η εταιρία με την οποία υπέγραψε σχετική σύμβαση η ΕΠΟ...".
 Στη συνέχεια του εγγράφου η ΕΠΟ ζητά από τις Ενώσεις να αναγράφεται το είδος και η ονομασία του κάθε μηχανήματος, αν λειτούργησε ποτέ και πόσες εξετάσεις πραγματοποίησε, από πότε είναι ανενεργό και σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα, αν είναι αποθηκευμένο με ευθύνη της ΕΠΣ ή έχει μετακινηθεί σε άλλο χώρο και φορέα (π.χ δημοτικά ιατρεία).

Το επείγον των απαντήσεων έχει σχέση με τις ευρύτερες εξελίξεις στο θέμα, για τις οποίες η Ομοσπονδία πρέπει να είναι έτοιμη με ταχύτατους ρυθμούς.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή έχουν παρέμβει οι οικονομικοί εισαγγελείς, έχει γίνει ερώτηση στη Βουλή, η ΕΠΟ έχει αποφασίσει να καταγγείλει τη σύμβαση και η ανάδοχος εταιρεία έχει σφραγίσει επιταγές ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.