Οκτώ παίκτες και τρεις ομάδες στην Ιταλία κινδυνεύουν με τιμωρία

Οκτώ παίκτες και τρεις ομάδες στην Ιταλία κινδυνεύουν με τιμωρία
Ορατός είναι ο κίνδυνος αφαίρεσης έξι βαθμών από την Λάτσιο ενώ ο αρχηγός της Στέφανο Μάουρι μπορεί να τιμωρηθεί με αποκλεισμό τεσσάρων και μισού έτους για εμπλοκή σε στημένους αγώνες.

Την Τετάρτη ξεκίνησε η δίκη στην Ιταλία και ο εισαγγελέας Στέφανο Παλάτσι ζήτησε να επιβληθεί πρόστιμο 26.000 δολαρίων στην Λάτσιο και να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τη Τζένοα και Λέτσε.
Ο Μάουρι είναι ένας από τους οκτώ παίκτες που κατηγορείται για στήσιμο αγώνων και για την παράλειψη του να αναφέρει πως οι αγώνες Λάτσιο-Τζένοα και Λέτσε-Λάτσιο τον Μάιο του 2011 ήταν στημένοι. Ο Παλάτσι ζήτησε να επιβληθεί στον Μάυρι η αυστηρότερη πιθανή ποινή που είναι αποκλεισμός για 54 μήνες.
Εξάλλου ο Παλάτσι εισηγήθηκε ποινές που διακυμαίνονται από 12 ως 42 μήνες στους Ομάρ Μιλανέτο, Μασιμλιάνο Μπενάσι, Αντόνιο Ροζάτι, Στέφανο Φεράριο, Μάριο Κασάνο και Αλεσάντρο Τσαμπερίνι.
Οι Λάτσιο, Τζένοα και Λέτσε κατηγορούνται για «αντικειμενική υπαιτιότητα». Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο και η ετυμηγορία θα βγει την επόμενη εβδομάδα. Τουλάχιστον 50 άτομα είχαν συλληφθεί στη Ιταλία από τα μέσα του 2011 για κατηγορίες για στημένα.
πηγή: sentragoal.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.