Γ' Εθνική: Τα νέα των ομάδων εν συντομία

Με τη βοήθεια της ιστοσελίδας mikriliga.com σας παρουσιάζουμε τα τελευταία νέα από ομάδες της Γ΄- Δ΄ Εθνικής. 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Τον 20χρονο μεσοαμυντικό,Βαγγέλη Κονιάρη που μέχρι πρότινος έπαιζε στον ΑΟ Χανίων απέκτησε η Νέα Ιωνία, καθώς και τον Τάσο Πρισιμιτζή (26 ετών) από τον Ελευσινιακό. Επίσης ανανέωσε την συνεργασία του με τους «κυανοκίτρινους» οΝίκος Αχμέτ. Αναλυττικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ΚΟΝΙΑΡΗ ΒΑΓΓΕΛΗ αμυντικού που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στα Χανιά και του ΠΡΙΣΙΜΙΤΖΗ ΤΑΣΟΥ επιθετικού που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ελευσινιακό, επίσης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΧΜΕΤ ΝΙΚΟ».

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: 
Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε η ομάδα της Ελευσίνας. Συγκεκριμένα, «έκλεισε» τον Πολωνό επιθετικό, Καμίλ Κρολ, ο οποίος ήταν απο τους βασικού συντελεστές της παραμονής του Βύζαντα στην περσινή Football League. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε Δόξα Κρανούλας, Γκόρνικ Ζάμπρζε (2005-2006), Μπρέσια (Ιταλία - 2006-2007), Μότορ Λούμπλιν (2007-2009), Κλούγκζμποργκ (2009), Γκόρνικ Πολκόβιτσε (2010).

ΚΗΦΙΣΙΑ: 
Σε πολύ ωραίο κλίμα και με την παρουσία αρκετών φιλάθλων έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης η επίσημη Πρώτη της ΑΕ Κηφισιάς στο Ζηρίνειο στάδιο ενόψει μίας σεζόν, που θα βρει τους 'κυανόλευκους' να συμμετέχουν στη Γ' Εθνική, στην σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας τους. Παλαιοί και νέοι ποδοσφαιριστές ήταν εκεί για να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση της σεζόν υπό τις οδηγίες του προπονητή Θωμά Γράφα, αλλά και των συνεργατών του, γυμναστή Λευτέρη Μυλώνη και προπονητή τερματοφυλάκων Αναστάσιου Μαυρίδη. Το ρόστερ της Κηφισιάς για το νέο πρωτάθλημα, θα γνωστοποιηθεί στο φίλαθλο κοινό μόλις πάρει την τελική του μορφή. (Πηγή: topiko24)

Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:
 Την τελευταία μεταγραφική της κίνηση -εκτός απροόπτου- πραγματοποίησε η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας, με την απόκτηση του Βαγγέλη Μολώνη. Ο 21χρονος πορτιέρο, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανηλειακό, είναι αυτός που -πιθανότατα- έβαλε τέλος στη μεταγραφική δραστηριότητα του συλλόγου. Έτσι ο προπονητής της Ερμιονίδας, Δημήτρης Σπανός, έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με όλο το ρόστερ της ομάδας για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο την νέα αγωνιστική περίοδο. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο η ομάδα του Αιγιώτη προπονητή να προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, στην περίπτωση που της προταθεί κάτι αξιόλογο ποδοσφαιρικά και λογικό οικονομικά.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: 
Σε μια καλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ατρόμητος Αχαΐας, καθώς απέκτησε τον Θόδωρο Σαμπανέι από την Αναγέννηση Πατρών. Ο νεαρός φορ έχει πλούσια καριέρα στα ερασιτεχνικά γήπεδα και φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας με την φανέλα της Αναγέννησης Πατρών σημειώνοντας 18 τέρματα. Έχει αγωνιστεί σε Αστραπή Ψαροφαίου, Νίκη Προαστείου και αναμένεται να αποτελέσει ακόμα μία λύση στη γραμμή «κρούσης».(Πηγή: patragoal)

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: 
Μια... ανάσα από την απόκτηση του Διονύση Πλαστουργού βρίσκεται η Δόξα. Ο φέρελπις και πολλά υποσχόμενος Πυργιώτης μέσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανηλειακό, τα έχει βρει σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας της Νέας Μανωλάδας και το αργότερο μέχρι αύριο αναμένεται να επισφραγιστεί και τυπικά η συμφωνία. Ο Πλαστουργός να υπενθυμίσουμε ότι πέραν του Πανηλειακού, έχει περάσει και από τα Ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ και δικαίως θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ηλειακού ποδοσφαίρου. (Πηγή: olympiasports)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ:
 Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Κισσαμικού. Την Τετάρτη η πρωινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ταυρωνίτη και περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Το απόγευμα στην προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έχουν ενταχθεί πλέον οι Ν’ Γκουέμ και Κιν, ενώ οΒεστάκης παραμένει εκτός. Ο Κισσαμίτης επιθετικός ταλαιπωρείται από θλάση και τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Την Πέμπτη και την Παρασκευή υπάρχουν στο πρόγραμμα διπλές προπονήσεις και το Σάββατο θα διεξαχθεί το σημαντικό φιλικό παιχνίδι με την Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου.

AOAN: Την πρώτη τους προπόνηση για τη σεζόν 2013/2014 πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΑΝ. Στο γήπεδο της Κριτσάς που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έδωσαν το παρών τόσο οι ”παλιοσειρές” (Μπέρκοβιτς, Μπροκαλάκης, Δέλλιος, Μουτάκης, Κοκολάκης Κ., Καρνιάτης, Φαγάς, Γρ. Κοκολάκης, Καουκάκης, Σταυρακάκης, Χατζιάι, Μακράκης, Δήμας, Κουνενάκης) αφού η διατήρηση του βασικού κορμού που ανέβασε την ομάδα στην Γ' Εθνική ήταν ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης, όσο και τα επτά νέα αποκτήματα της ομάδας (Μπρόκος, Κωστάκης, Ιασωνίδης, Πηγιάκης, Χριστάκης, Γκέκας, Μπαριτάκης). Μοναδικός απόντας ήταν ο Τσάγκας που θα ενσωματωθεί στην ομάδα στην προπόνηση της Πέμπτης. Παράλληλα με την προετοιμασία τα μάτια του Νεκτάριου Στάθη και των συνεργατών του ήταν στραμμένα και στους εννιά υπο δοκιμή παίκτες που βρέθηκαν στην Κριτσά. Πρόκειται για τους αμυντικούς Κατσούλη Γιάννη, Γκέτα Κέβιν, Μακράκη Ντίνο, τους μέσους Σταχτιάρη Πάνο καιΔετοράκη Μάνο και τους επιθετικούς Πρατσινάκη Λευτέρη, Χαλκιαδάκη Γιάννη και Ατσαλή Γιάννη. Επίσης δοκιμάστηκε και ο Σέρβος επιθετικός Μίλος Νοβάκοβιτς(Πηγή: athleticradio)

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Μετά την παραίτηση του Βασίλη Παπαβασιλείου από την προεδρία του συλλόγου και παρά τις επαφές και τις απόπειρες μέσα και από τις Γ.Σ., που ξεκίνησαν στις 7 Ιουλίου, δεν έχει βρεθεί άκρη για την ομάδα του Κιάτου και πλέον, τα περιθώρια στενεύουν δραματικά. Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή (28/7) ορίστηκε να διεξαχθεί η τελευταία Γενική Συνέλευση, στην οποία και θα κριθεί το μέλλον του Πέλοπα. Πλέον, η κατάσταση έχει γίνει πολύ δύσκολη και μένει να δούμε, αν βρεθεί λύση, προκειμένου να σχηματιστεί διοίκηση και να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η πρόσκληση για τη Γ.Σ. "Ο πρόεδρος, της από 7 Ιουλίου 2013 πρώτης συνόδου της τακτικής Γ.Σ. του συλλόγου και των επομένων που μεσολάβησαν έως σήμερα ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ στην τελευταία σύνοδο της Γ.Σ., την προσεχή Κυριακή  28 Ιουλίου 2013, ώρα 11.00, στο Δημοτικό Θέατρο, με μοναδικό θέμα τη εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Φίλαθλοι - μέλη του Πέλοπα, το σωματείο πρέπει και μπορεί να συνεχίσει το κοινωνικό έργο που επί 87 χρόνια προσφέρει. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Γεώργιος Φειδάς". (Πηγή: korinthiasports)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ: Με τους ποδοσφαιριστές να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με την επίσημη πρώτη προπόνηση να γίνεται την ερχόμενη Δευτέρα στον Κρουσσώνα. Τα εργομετρικά τεστ έγιναν από τον εργοφυσιολόγο Γιάννη Σχοιναράκη και το παρών έδωσαν οι Δουκιαντζάκης, Κοκολοδημητράκης, Βατσινάς, Καραταράκης, Σκουτέλης, Στρατηγάκης, Μουντουφάρης, Κολιακουδάκης, Σούρσος. Το άλλο γκρουπ των παικτών θα περάσει από εργομετρικά την Παρασκευή ενώ την Δευτέρα 29 Ιουλίου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός. (Πηγή: athleticradio)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν από λίγο η Κόρινθος, καθώς έβαλε στο ρόστερ της τον Μάρκο Μπούκη. Ο Μπούκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς επί σειρά ετών έχει δείξει την αξία του με τον Πέλοπα, στον οποίο, αγωνίστηκε και την περσινή σεζόν. Ο πολυσύνθετος αριστεροπόδαρος μέσος μπορεί να παίξει ως δεκάρι, αμυντικό χαφ, ενώ στην αριστερή πλευρά, έχει παίξει και ως μπακ. Ο Μπούκης είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Κορίνθου και μέσα σε λίγη ώρα, επήλθε συμφωνία εν όψει της νέας σεζόν. Έτσι, η "Μπάρτσα" μετά τους Μπαλή, Χρ. Γεώργαρη, Παναγιωτόπουλο, πραγματοποίησε την 4η μεταγραφή της. Ένα ακόμη αξιόλογο ποδοσφαιριστή από την Κορινθία, στις ικανότητες του οποίου, πιστεύουν τόσο η διοίκηση, όσο και ο Δημήτρης Μαγκαφίνης. (Πηγή: korinthiasports)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.