ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τελευταία νέα από ομάδες της Γ΄- Δ΄ Εθνικής

  
Με τη βοήθεια της ιστοσελίδας mikriliga.com σας παρουσιάζουμε τα τελευταία νέα από ομάδες της Γ΄- Δ΄ Εθνικής. 
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε η διοίκηση της Νέας Ιωνίας, με τον σχεδιασμό να μπαίνει σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς για το νέο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Όθωνας Τερλέλης από τον Πανελευσινιακό. Ο 27χρονος παίκτης αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει περάσει από Εθνικό, Παναιγιάλειο και Αίαντα Σαλαμίνας. Επίσης ανακοινώθηκε και o Σπάγης Παντελής. Πρόκειται για αμυντικό χαφ που την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Βύζαντα Μεγάρων και είναι 22ετών, ενώ τέλος την φανέλα της Νέας Ιωνίας θα φορέσει την νέα χρονιά ο 22χρονος Δημήτρης Ράγια που αποκτήθηκε από τον Άτταλλο Ν.Φ. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τέσσερις παίκτες που ανανέωσαν την συνεργασία του με τους «κυανοκίτρινους» για να αγωνιστούν στην Γ ̈Εθνική. Ο λόγος για τους Ηρακλή Ρόπα, Παυλίδη, Παναγιώτη, Γεωργόπουλο, Γιώργο και Ογκπόε Μάριο. (Πηγή: topiko24)
 
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Και με τη «βούλα» ποδοσφαιριστής της Δόξας είναι ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Λάππα, Άγγελος Μπίζος. Ο Μεσσήνιος στην καταγωγή ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει προφορικά με τους ιθύνοντες του συλλόγου και υπέγραψε και τυπικά συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μαυραετούς». Πρόκειται για μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή κι έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο Χρήστος Καραπίτσος. Στο μεταξύ το ΔΣ της Δόξας εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την παραχώρηση του γηπέδου της στην Παναχαϊκή:  «Το Δ.Σ. Δόξας Νέας Μανολάδας ανακοινώνει πως από της 22 Ιουλίου μέχρι την 29 Ιουλίου παραχωρεί το γήπεδό της “Βασίλης Μουρκιώτης” στην ομάδα της Παναχαϊκής για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να φιλοξενούμε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως η Παναχαϊκή και ευχόμαστε να έχει μία καλή και νικηφόρα αγωνιστική χρονιά». (Πηγή: olympiasports)
 
ΕΘΝΙΚΟ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Ακόμα δύο παίκτες ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Εθνικό Σαγεΐκων. Πρόκειται για τους Σωτήρη Μικελάτο και Ανδρέα Νικολόπουλο του Αρτέμη. Επίσης θα υπάρξει συνάντηση με τους Ιωάννου, Τόγια, Μπούρδο, Φωτόπουλο, Τζίφα, Πυρρή, Λάβδα, Σπανό και στην συνέχεια θα πάρουν όλοι σειρά. Παίκτης της ομάδας, επίσης πρέπει να θεωρείται και ο Σπύρος Αθανασόπουλος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Εθνικό για 3η φορά στην καριέρα του. Ο Αθανασόπουλος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, ενώ την τελευταία χρονιά που φόρεσε την φανέλα του Εθνικού, σημείωσε 25 τέρματα και πήρε την άνοδο με την ομάδα των Σαγεΐκων. Από κει και πέρα μέχρι την Κυριακή αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Βασίλη Μπινιέρη με την Θύελλα Πατρών. «Κλεισμένες» πρέπει να θεωρούνται και οι περιπτώσεις του Πάρη Γκοτσούλια και Άγγελου Κανελλόπουλου από το Λιμνοχώρι στα Σαγέικα.
 
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ από την ομάδα της Ημαθίας, που απέκτησε ήδη κάποια δυνατά ονόματα, όπως οι Ζαρογιάννης, Θεοδωρίδης, Δημητριάδης, Καμνής, ενώ τη σκυτάλη πήραν και άλλοι στους νεοφώτιστους και συγκεκριμένα τρεις παίκτες από την Κ20 της Βέροιας. Ο λόγος για τον 18χρονο τερματοφύλακα, Σάκη Βόλτση, τον 19χρονο μέσο, Αντώνη Κουκουράκη (πέρασε και από την Κ20 του Ολυμπιακού) και τον 18χρονο μεσοαμυντικό, Αργύρη Μουρατίδη. Επίσης αποκτήθηκε ο 18χρονος αριστεροπόδαρος μέσος, Χρήστος Αντωνίου, που έπαιζε στην Ένωση Αποστόλου Παύλου. (Πηγή: imathiasportsnews) 
 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ.: Συνεχίζεται ο εμπλουτισμός για το τεχνικό επιτελείο των «σταχυοφόρων». Πλάι στον προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη, τον βοηθό, Τάσο Κατσαμπή και τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Γιάννη Θεοφάνους, προστέθηκε ο γυμναστής Σάκης Γεωργάκης. Ο τελευταίος έχει δουλέψει και παλιότερα στην ομάδα του Ευόσμου, όπως και στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, στην Παναχαϊκή και στον Διγενή Λακκώματος, ενώ φυσιοθεραπευτής θα είναι ο Σταύρος Τσιμαχίδης (πέρυσι στην Επανομή). Την ίδια στιγμή, εντείνονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις, με τον Νέστορα Στεφανίδη να είναι σε πρώτο πλάνο για τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ επαφές υπάρχουν και με παίκτες που ξεχώρισαν στα δοκιμαστικά. Επίσης, στην προετοιμασία των πράσινων θα ενταχθούν και περίπου οκτώ παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, όπως οι Ντούκα (δεξί μπακ), Βλάχος, Καρανίκας (αμυντικοί), Θωμαϊδης (επιτελικός μέσος) και Χατζητζόγλου (επιθετικός), με την προοπτική να αξιολογηθούν και να προωθηθούν όσοι κριθούν έτοιμοι για άμεση προσφορά στην πρώτη ομάδα. (ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ)
 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μετά τον Χριστόδουλο Νουσδίλη, οι «γουναράδες» δείχνουν κοντά στην απόκτηση ενός παλιού γνώριμου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαββαϊδη, που είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά. Ο νεαρός πλάγιος μεσοαμυντικός αγωνιζόταν πέρυσι στον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ στο παρελθόν έπαιξε και με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εκτός από τον Σαββαϊδη πάντως η ομάδα του Πασχάλη Δημητρίου βρίσκεται σε επαφές και με άλλους παίκτες, όπως οι Γιώργος Μαντζάνας και Γιώργος Κεφάλας, ενώ συνάντηση θα γίνει με τον Χρήστο Παναγιωτίδη, ώστε να παραμείνει στην ομάδα του Πασχάλη Δημητρίου. Αντίθετα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Φίλιππος Αντωνόπουλος, πιθανότατα μαζί με τον Θάνο Μπορόζη.
 
ΝΕΣΤΟΣ: Μεταγραφή-επένδυση για την ομάδα της Χρυσούπολης, που απέκτησε τον 18χρονο επιθετικό, Γαβριήλ Καμπουρίδη, από το Πετεινό Ξάνθης. Τις επόμενες μέρες θα αποκτηθούν και κάποιοι έμπειροι, στα… κυβικά του νεοαποκτηθέντα Αντώνη Μαχαιρούδη, ενώ γύρισε από το γαμήλιο ταξίδι στην Ισπανία ο προπονητής, Θάνος Χατζηαθανασίου.
 
ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Στην ομάδα της Χαλκιδικής θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο μεσοεπιθετικός, Μάουρο Ταρασίδης, ο οποίος και ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΟΜ για ακόμη ένα χρόνο. Να σημειωθεί πως μετά τους Ντινιώτη και Στόικο, αναμένονται μεταγραφές και άλλων παικτών άμεσα στην ομάδα του Κώστα Ζαμπέτογλου.
 

ΟΡΦΕΑΣ: Κοντά στους Φιλιππίδη (αριστερό μπακ από Σιδηρόκαστρο) και Δημητρανόπουλο (μεσοεπιθετικός από Ηρακλή Αμμουδιάς) βρίσκεται η ομάδα της Ελευθερούπολης, ενώ «ναυαγούν» οι περιπτώσεις των Κολοκοτρώνη (μένει στην Αμμουδιά) και Μπουζούρα (είναι φοιτητής στις Σέρρες και υπάρχει θέμα μετακίνησης). Την ίδια στιγμή, παρελθόν από τους Καβαλιώτες αποτελεί ο αριστερός μπακ, Πάρης Σεμερτζίδης.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.