ΕΟΚ: Μπαράζ ανόδου πλέον για τους πρωταθλητές των Ενώσεων Πελοποννήσου!


Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της, ενημερώνει για το Άρθρο 12 της προκήρυξης πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής Ανδρών που αφορά τις περιπτώσεις Υποβιβασμού αλλά και Ανόδου στην κατηγορία.
Σε ότι αφορά τη άνοδο από τις διάφορες Ενώσεις, πλέον η απευθείας για τις περισσότερες των Ενέσεων παύει να ισχύει και θα δίνουν αγώνες μπαράζ.
Πιο αναλυτικά έχουμε:

Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα ανέλθουν σε αυτή από τα τοπικά πρωταθλήματα 13 σωματεία και συγκεκριμένα:
i) ανέρχονται οι πρωταθλητές των Ενώσεων ΕΣΚΑ, ΕΚΑΣΘ και ο πρώτος νικητής του Ειδικού Πρωταθλήματος που θα γίνει με τη συμμετοχή των πρωταθλητών ΤΕ Χίου, ΤΕ Λέσβου, ΤΕ Σάμου, ΤΕ Δωδεκανήσου, και ΕΣΚ Κυκλάδων.
ii) ανέρχονται οι τρεις πρώτοι από τους αγώνες που θα διεξαχθούν με τον δεύτερο από την ΕΣΚΑ και τους πρωταθλητές των Ενώσεων ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ και ΕΣΚΑΣΕ.
iii) ανέρχονται οι τρεις πρώτοι από τους αγώνες που θα διεξαχθούν με τους πρωταθλητές
των Ενώσεων ΕΣΚΑΗ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΚ, ΕΣΚΑΒΔΕ (περιοχή Αιτωλίας). Εάν και εφόσον δεν είναι ο πρωταθλητής της ΕΣΚΑΒΔΕ από την περιοχή της Αιτωλίας, τότε ανέρχονται οι δύο πρώτοι.
iv) ανέρχονται οι τρεις πρώτοι από τους αγώνες που θα διεξαχθούν με τους πρωταθλητές των Ενώσεων ΕΚΑΣΔΥΜ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΣΚΑΘ, ΕΣΚΑΒΔΕ (περιοχή Ακαρνανίας και βόρεια). Εάν κι εφόσον δεν είναι ο πρωταθλητής της ΕΣΚΑΒΔΕ από την περιοχή της Ακαρνανίας και βόρεια τότε ανέρχονται οι δύο πρώτοι.
v) ανέρχονται οι δύο πρώτοι από τους αγώνες που θα διεξαχθούν με τους πρωταθλητές των Ενώσεων ΕΚΑΣΧ, ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ο δεύτερος της ΕΚΑΣΘ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.