WATER POLO : ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα για την εθνική ομάδα των ανδρών στους Μεσογειακούς αγώνες της Μερσίνης.
Η εθνική μας ομάδα κέρδισε την εθνική της Σερβίας με το εντυπωσιακό 12-3 (3-1, 1-1, 4-0, 4-1).

Η νίκη ήταν πολύ εύκολη και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και η εθνική μας είδε ότι οι Σέρβοι που κατέβηκαν στους Μεσογειακούς δεν έχουν καμία σχέση με την κανονική εθνική Σερβίας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η εθνική μας ήταν πολύ καλύτερη σε όλο το παιχνίδι με μόνο μελανό σημείο το χαμηλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (3/13 έναντι 2/3 των Σέρβων, ενώ είχαμε και 1/1 πέναλτι).
Στον αγώνα που διεξήχθη στην πισίνα Μεχμέτ Οτσάν και παρακολούθησαν περίπου 200 θεατές σκόραραν για την εθνική μας οι: Φουντούλης 4, Μουρίκης 3, Αφρουδάκης 2, Μυλωνάκης 1, Γεννηδουνιάς 1, Ποντικέας 1.
Για τους Σέρβους σκόραραν οι Τανάσκοβιτς, Μάτκοβιτς και Στογιάνοβιτς.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας η Ιταλία κέρδισε την Γαλλία με 9-6 (1-0, 2-2, 3-1, 3-3).
Η Ιταλία που είναι σε περίοδο βαριάς ακόμη προετοιμασίας, δυσκολεύτηκε να κερδίσει.
Οι Γάλλοι το πάλεψαν. Ομως η Ιταλική ομάδα είναι πολύ πιο έμπειρη και στα κρισιμότερα σημεία του αγώνα κράτησε τον αγώνα.
Σκόραραν για τους Ιταλούς που κατέβηκαν με πλήρη σύνθεση, οι Φιλιόλι 2, Γκάλο 2, Φιγκάρι 2, Φελούγκο 1, Τζιωρτζέτι 1, Πρεσιούτι 1
Για τους Γάλλους σκόραραν οι Καμαραζά 2, Ματζουκί 2, Κχαζ 1 και Μπόντεγκας 1.

Μεγάλη μάχη έγινε ανάμεσα σε Κροάτες και Ισπανούς που επίσης κατέβηκαν με πλήρη σύνθεση και οι 2.
Τελικός νικητής η Κροατία με 8-7 (3-0, 2-2, 3-1, 0-4).
Οπως φαίνεται και από το τελικό οκτάλεπτο, εκεί ήταν που οι Ισπανοί έκαναν την αντεπίθεσή τους αλλά δεν πρόλαβαν να ισοφαρίσουν.
Για την Κροατία (5/7 παραπάνω) σκόραραν οι Γιόκοβιτς 3, Ομπράντοβιτς 3 και Σούκνο 2. Για την Ισπανία (3/7 παραπάνω) σκόραραν οι Αλαρκόν 2, Εσπανιόλ 2, Μολίνα 1 και Βάγιες 1.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.