Γ' Εθνική: Χωρίς το Πανόπουλο


Επιβεβαιώνονται οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, περί μη συμμετοχής του Πανόπουλου στη Γ' Εθνική. Πλέον είναι οριστικό ότι οι «πράσινοι» της ορεινής Ηλείας δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ο μοναδικός τρόπος να πάρουν μέρος (όχι ως ονομασία ομάδας) είναι η συνένωση με τον Πανηλειακό, που συζητιέται πολύ τις τελευταίες μέρες.
Η ομάδα του Πύργου αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, καθώς κουβαλάει χρέη που ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, που όλοι αποφεύγουν να εμπλακούν διοικητικά. Ο μόνος τρόπος είναι να πάρει το ΑΦΜ ενός άλλου σωματείου (εν προκειμένω του Πανόπουλου) για να δηλώση συμμετοχή εντελώς «καθαρή» στο πρωτάθλημα.
Ολα αυτά θα ξεκαθαριστούν στη γενική συνέλευση του Πανηλειακού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (8 μ.μ.).
Σύμφωνα με απόφαση που έχει πάρει η ΕΠΟ, σε κάθε Ομιλο θα αγωνιστούν όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή.
Δηλαδή, στον Ομιλο που θα πάρουν μέρος και οι ομάδες της Αχαΐας, το πιθανότερο είναι ότι συμμετοχή θα δηλώσουν οι 15, αν υπάρχει μόνο η απώλεια του Πανόπουλου. Δεν θα αλλάξει κάτι, ούτε πρόκειται να ανέβει κάποια άλλη ομάδα προκειμένου να συμπληρώσει τον αριθμό των ομάδων που αναφέρεται στο αρχικό πλάνο (16).
Είναι κάτι που έχουν πει από την αρχή οι άνθρωποι της ΕΠΟ και δεν πρόκειται να αλλάξει και το επισημαίνουμε σε περίπτωση που κάποιες ομάδες, οι οποίες συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου, έχουν άλλες βλέψεις...
Θεωρητικά, και με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, οι άλλες 15 ομάδες θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα εκτός κι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Σημειώνουμε ότι δεν έχει προχωρήσει τίποτα ακόμα σε Εθνικό Σαγεΐκων, Αχαϊκή, Δόξα Ν. Μανωλάδας, ΠΑΟ Βάρδας, καθώς και σε άλλα σωματεία της Πελοποννήσου. Μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα φανούν όλα.
 http://www.pelop.gr
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.