ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4



Συνάντηση η οποία κράτησε πάνω από 3 ώρες έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Λαμία, παρουσία των 2 ομάδων από τις 4 που έχουν προκριθεί στην τελική αυτή φάση του κυπέλλου, των διοργανωτών, της Αστυνομίας και της ΚΟΕ.

Στην συνάντηση από πλευράς ΚΟΕ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δ. Διαθεσόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γ. Κατσαρός, ο έφορος εθνικών ομάδων πόλο Σ. Σταθάκης και ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα πόλο Ν. Σπηλιοτόπουλος.

Από τις ομάδες παρευρέθη η πρόεδρος της Βουλιαγμένης κυρία Τίγκα, και ο πρόεδρος του Νηρέα Λαμίας Χρ. Μπετχαβάς. Το Αργοστόλι είχε στείλει επιστολή με τις απόψεις του, και ο Ολυμπιακός έδωσε την εκπροσώπησή του στον πρόεδρο του Νηρέα Λαμίας.
Η αστυνομία έθεσε ένα πολύ σοβαρό νομικό θέμα, που έχει να κάνει με το πανεπιστημιακό άσυλο.
Οι αστυνομικοί υπεύθυνοι είπαν ότι δεν μπορούν να έχουν κανέναν μέσα στο κολυμβητήριο, το οποίο φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις των ΤΕΙ Λαμίας.
Οι διοργανωτές είπαν ότι έχουν μεριμνήσει για αυτό το θέμα, μέσω εταιρείας σεκιούριτι, η οποία θα διαθέσει 70 άτομα εντός του Πανεπιστημίου.
Η αστυνομία ανέφερε ότι θα προφυλάξει και τις 4 αποστολές, στον χώρο διαμονής τους, και θα τις οδηγεί έως την είσοδο του πανεπιστημίου. Στην συνέχεια θα αναλαμβάνουν οι σεκιούριτι.
Η κάθε ομάδα θα έχει 5 ανθρώπους της ιδιωτικής εταιρείας, ενώ όπως προανέφερα, το σύνολο θα είναι 70 άτομα.
Η πρόεδρος της Βουλιαγμένης αντέδρασε στα θέματα της ασφάλειας, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο Παπαστράτειο την προηγούμενη Τετάρτη. Εκεί επενέβη ο κύριος Δ. Διαθεσόπουλος και η συζήτηση προχώρησε παρακάτω.
Τελικά η κερκίδα η οποία θα τοποθετηθεί στο κολυμβητήριο θα είναι 400 θέσεων. Θα εκδοθούν 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα, αλλά και 70 ονομαστικά εισιτήρια.
Με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει μικρός τελικός, δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τα 140 εισιτήρια των χαμένων στα ημιτελικά.
Το κολυμβητήριο ελέγχθηκε από όλους όσους παρευρέθησαν εκεί. Εχει νερό, και η ομάδα του Νηρέα Λαμίας θα προπονηθεί εκεί την Τετάρτη το βράδυ.
Ενα ακόμα πρόβλημα, το οποίο όμως αναμένεται να λυθεί, είναι αυτό της άδειας που προς το παρόν δεν διαθέτει το κολυμβητήριο. Ειπώθηκε ότι αυτή θα δοθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Το φάιναλ 4 είναι προγραμματισμένο για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (18-19 Μαίου)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.