«Χτυπάει» την άνοδο στα ίσια! Μεγάλη νίκη πρόκριση του ΑΣΚ στην τελική εξάδα του πρωταθλήματος

«Χτυπάει» την άνοδο στα ίσια! Μεγάλη νίκη πρόκριση του ΑΣΚ στην τελική εξάδα του πρωταθλήματος
Η πρόκριση του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά στην τελική εξάδα του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑ-Η ήταν περιφανής και τα... μπουγελώματα που ακολούθησαν απολύτως δικαιολογημένα.
Άλλωστε η δίκαιη νίκη – πρόκριση επί της ΕΦΑ Αιγίου με 60-46, έφερε μαζί της και την... αποσυμπίεση για παίκτες και προπονητή, καθώς ο ΑΣΚ δείχνει ότι φέτος μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.




Μια νίκη που ήρθε παρά τις σημαντικές ελλείψεις που είχε ο ΑΣΚ (απουσίαζαν Πορτελάνος, Καραπέτσας και ο τραυματίας Σπανός) και που πιστοποιεί το βάθος που έχει η φετινή ομάδα.
Διότι και σήμερα, όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν και την ψυχή τους για να φτάσει η ομάδα στην τελική επικράτηση. Και ναι μεν το 60-48 μπορεί να φαίνεται πως ήρθε σχετικά άκοπα, όμως ο ΑΣΚ για να τα καταφέρει έπρεπε να βγάλει πάθος και θέληση.Αλλωστε μέχρι και το 35' η ΕΦΑ πάλευε λυσσαλέα για να πάρει τη νίκη που θα έδινε σε αυτήν την πρόκριση

Εξαιρετικός στον αγώνα ήταν ο Καβαλλιεράτος, ο οποίος κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, άξιος συμπαραστάτης μέσα στη ρακέτα ο Βαλλιανάτος , εντυπωσιακός ο μικρός της ομάδας Θωμάς Παλημέρης που "μίλησε" όταν χρειάστηκε ευστοχώντας σε δύο κρίσιμα τρίποντα, όπως και ο αρχηγός Πάνος Σαρρής που μπορεί να μην σκόραρε πολύ, έδωσε όμως αρκετά έτοιμα καλάθια στους συμπαίκτες του! Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την συνεισφορά του Γεμεντετζή, του Καλαφάτη, του Κρητικού και του Βουτσινά που έδωσαν ο,τι καλύτερο για το τελικό αποτέλεσμα.
Πλέον ο ΑΣΚ έχοντας περάσει στην τελική εξάδα περιμένει να μάθει αύριο τους αντιπάλους του μετά την κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της ΑΣΚΑ-Η.
Διαιτητής: Καμίτσος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-15, 29-32, 39-39, 60-48
ΑΣΚ (Μαρκάτος): Βαλλιανάτος 14, Κρητικός 3, Βουτσινάς 2, Παλημέρης 9 (2), Καλαφάτης 2, Γεμενετζής 7 (1), Σαρρής 6 (1), Μητρόπουλος, Καβαλλιεράτος 17.
ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ (Καραφωτιάς Μ.): Καραφωτιάς Μ. 5 (1), Τσιάρας 11 (1), Μέρμηγκας 3, Βασιλείου (3), Γουβαλάρης, Δούσκας 1, Βαγενάς 3, Τσερεντόπουλος 3, Καραφωτιάς Α. 13 (1).
Φιλικά στην Ζάκυνθο έδωσαν το Σαββατοκύριακο οι Παμπαίδες και οι Παίδες του ΑΣΚ
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.