Έχασε το πρώτο ματς στην Χίο ο ΝΟΑ

Το πρώτο βήμα, για την κατάληψη της 3ης θέσης (που δίνει και το εισιτήριο για το Champions League) στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών έκανε, σήμερα, ο ΝΟ Χίου, με τη νίκη του επί του ΝΟ Αργοστολίου με 10-7, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας.
Η ομάδα της Χίου πήρε από την αρχή το προβάδισμα, στο σημερινό παιχνίδι και ελέγχοντας το ρυθμό του, δεν το έχασε ποτέ, με τον ΝΟ Αργοστολίου, να αντιδρά και να μειώνει, τη διαφορά στο γκολ, σε 6-5, στα μέσα της 3ης περιόδου. Στη συνέχεια δύο γκολ των Μιμίδη και Βιτέλα, εκτόξευσαν τη διαφορά στο 8-5 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.
Ο δεύτερος, μεταξύ τους, αγώνας, με τυπικά γηπεδούχο το Αργοστόλι, οι δυο ομάδες συμφώνησαν να διεξαχθεί αύριο (Πέμπτη 9/5, στις 16.30), στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, με τους ίδιους διαιτητές. Σε περίπτωση νίκης της Χίου, παίρνει αυτόματα την 3η θέση, ενώ αν νικήσουν οι εκπρόσωποι των Ιονίων Νήσων, θα οδηγηθούν σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι (ο «μικρός» τελικός κρίνεται στις δύο νίκες).
Το φιλμ του αγώνα
ΝΟ  Χίου- ΝΟ Αργοστολίου 10-7
Τα 8άλεπτα: 3-2, 2-1, 3-2, 2-2
Τα γκολ της Χίου (Γιώργος Μπελέγρης): Κατσουλάκης 2, Βιτέλας 2, Ντούλος 2, Μιμίδης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κανδιόγλου 1, Χατζηκυριακάκης 1.
Τα γκολ του Αργοστολίου (Θόδωρος Ανδρεάκος): Σαλάχας 2, Ε. Δουδέσης 2, Μητρόπουλος 1, Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης-Μπουδραμής
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.