Ο Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ρίχνεται στη «μάχη» του φάιναλ φορ

Όλα έτοιμα είναι στην πόλη της Λαμίας, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί το 14ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών το διήμερο 17-18 Μαΐου.

Η πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας έχει βάλει τα γιορτινά της, μιας και θα φιλοξενήσει την τελική φάση του δεύτερου τη τάξει θεσμού της ελληνικής υδατοσφαίρισης.
Οι ομάδες του Ολυμπιακού, του ΝΟ Βουλιαγμένης, του ΝΟ Αργοστολίου και του Νηρέα Λαμίας βρίσκονται ήδη στον τόπο διεξαγωγής του φάιναλ φορ, με τους τέσσερις προπονητές να καταστρώνουν τα τελικά τους σχέδια λίγο πριν την έναρξη της μάχης.
Οι προετοιμασίες στην πισίνα των ΤΕΙ Λαμίας, που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες, ήταν πυρετώδεις τις τελευταίες μέρες και χάρη στην σκληρή δουλειά των τοπικών παραγόντων τόσο η πισίνα, όσο και οι γύρω χώροι μετατράπηκαν από εργοτάξιο σε στολίδι για την άθληση της τοπικής κοινωνίας.


Η μεγάλη γιορτή του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας  στην Λάμια  αρχίζει λοιπόν  σήμερα Παρασκευή . Με τον  Ν.Ο. Αργοστολιού  δηλώνει «παρών», για πρώτη φορά στην ιστορία του σε μια τόσο μεγάλη διοργανώσει . Όλοι στην ομάδα θέλουν να διακριθούν και γιατί όχι να φτάσουν και στον τελικό , δύσκολο μεν, αλλά η ομάδα μας φέτος μας έχει συνηθίσει  σε μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες  . Βεβαία θα  βρεθεί αντίπαλος με την Βουλιαγμένη την περσινή νικήτρια του τροπαίου και μια εκ των καλυτέρων ομάδων στην Ευρώπη.
ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 Ο αγώνας θα αρχίσει στις  17:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ1 .  
 

Να σημειωθεί ότι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στο φάιναλ φορ είναι οι Σταυρόπουλος, Σταυρίδης, Μοίραλης, Μπουδραμής και Αχλαδιώτης, ωστόσο ο ορισμός τους στους δύο ημιτελικούς θα γίνει στις 16:00 το απόγευμα αύριο (17/5), στην τεχνική σύσκεψη που θα προηγηθεί των αγώνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών είναι το εξής:
Παρασκευή, 17/5
17:30 ΝΟ Αργοστολίου-ΝΟ Βουλιαγμένης
19:00 Νηρέας Λαμίας-Ολυμπιακός
Σάββατο, 18/5
15:00 Τελικός
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.