ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ` ΕΘΝΙΚΗΣ : Λευκή ισοπαλία με Αναγέννηση εντος η ΑΕΚ εξατμίζονται η ελπίδες για άνοδο μετά την νίκη της Βάρδας στο Ζαντε



Στο "μηδέν" κόλλησαν ΑΕ Κεφαλονιάς και Αναγέννηση Πατρών σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι.

 Η ομάδα της ΑΕΚ  ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για  να πάρει  την «παρθενική» νίκη της.
Στο πρώτο μέρος και ειδικότερα στα πρώτα 30`λεπτα η Αναγέννηση   είχε τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες  για να άνοιξη το σκορ, στο 16` ο Τσαλτάς, θα εκμεταλλευτή την παράλληλοι πάσα του συμπαίκτη του θα πλασάρει αλλά  η μπάλα κοντράρει στον Άννινο και καταλήγει κόρνερ. Στο 23` ο Σαμπανέι  σε (τετ α τετ) θα χάσει το κοντρόλ με αποτέλεσμα να προλάβει ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ.  και να μπλοκάρει τη μπάλα. Και στο 24' το διαγώνιο συρτό σουτ του Παπαδόπουλου στο απέναντι δοκάρι του Άννινου θα περάσει σύριζα άουτ.
Από αυτό το σημείο και μετά η ΑΕΚ άρχισε να ανεβάζει την αποδόσεις της και θα χάσει την πρώτη ευκαιρία στο 37` όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή της Αναγέννησης η μπάλα  θα φτάσει στον Περιβολάρη αλλά το σουτ που πραγματοποιεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Τελευταία ευκαιρία του α' ημιχρόνου για την ΑΕΚ , Ο Στεφανάτο από  δεξιά, θα προσπαθήσει να βρει με  παράλληλη πάσα τον Πολλάκη, όμως τελευταία στιγμή θα διώξει σε κόρνερ ο Σπανός.
Στα πρώτα λεπτά του δεύτερο μέρος η ΑΕΚ θα μπει στο ματσ λίγο νευρικά δίνοντας  την ευκαιρία στους Πατρινούς να πιέσουν . Μάλιστα στο 53΄ οι Πατρινοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν μετά από σέντρα του Σπανού, ο Αδαμόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.  . Η ΑΕΚ άρχισε να ξυπνά και θα χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 69` με τον Χασάη να μην προλαβαίνει να πλασάρει τον Τσαουντέλιο που θα διώξει με τα ποδιά . Κορυφαία στιγμή του ματς για τους πατρινούς  ήταν αυτή του 74΄ όταν ο Σαμπανέι βγήκε τετ α τετ με τον Αννινο, πλάσαρε χλιαρά λόγω υπερβολικής σιγουριάς και ο πορτιέρο πετάχτηκε και έδιωξε.
 Στο 79’,ο Μοσχονας θα εκτελέσει φάουλ  με την κεφαλιά του Πολλάκη να καταλήγει άουτ. Στο 85’ θα βγάλει τον Χασάη μόνο απέναντι από τον Τσιαουσντέλιο με τον τερματοφύλακα των Αχαιών να αποκρούει το πλασέ. διατηρώντας την εστία του ανέπαφη. Στο 92’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πολλάκης για τους γηπεδούχους για διαμαρτυρία. 
 
 ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ: Αννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος (91' Αγγ. Κουμαριώτης), Κούκλης, Λουλούδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Χασάι, Κοσμάς (68' Π. Κουμαριώτης), Μοσχονάς, (80' Ζαβαλής), Περιβολάρης.
 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τσαουντέλιο, Κοκόλης, Παναγόπουλος (82' Ζαφειρόπουλος), Μαντούκας,  Σπανός, Αδαμόπουλος, Ζαφείρας, Τζελέπης, (87' Γιαχαλής), Παπαδόπουλος, Σαμπανέι, Τσάλτας (78' Ρουσάκης).

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.