ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΩΔΟΥ Γ` ΕΘΝΙΚΗΣ:Και τώρα η Θύελλα Αμπελοκήπων




Και τώρα η Θύελλα Αμπελοκήπων
Γλυκόπικρη είναι η γεύση που άφησε στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ η αναμέτρηση με τον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ . Και αυτό γιατί η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλή, και θα μπορούσε μάλιστα να έπαιρνε την ισοπαλία  ακόμη και το τρίποντο της νίκης, ωστόσο λίγο το άγχος της πρεμιέρας λίγο η πρώτη τους συμμετοχή στοίχισε στην ομάδα, καθώς έχασε την συνοχή της, με συνέπεια να δεχθεί την πρώτη ήττα στο μινι  πρωτάθλημα.
Χάθηκε μια μάχη, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο και ο ΑΕΚ είναι αναγκασμένη  να κοιτάξει μπροστά, όπου την περιμένουν σημαντικές υποχρεώσεις.
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ  ήταν μεν κρίσιμο, όχι όμως και καθοριστικό, γιατί αν πραγματικά στην ΑΕΚ θέλουν να κυνηγήσουν την άνοδο , θα πρέπει να αφήσουν πίσω το παιχνίδι στο Δακ Αργοστολίου και να προετοιμαστούν για τη συνέχεια με άμεσο στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες.

 Το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής ανήκει πλέον στο παρελθόν και όλοι στην ομάδα  κοιτάζουν το επόμενο, εκτος  έδρας, ματς με την Θύελλα Αμπελοκήπων  που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4:00μ.μ., αντί για τις 5:00μ.μ. που είχε οριστεί αρχικά, αφού η ΑΕΚ  με αίτημα της  προς την Ε.Π.Ο. ζήτησε και έγινε δεκτό να αλλάξει η ώρα για συγκοινωνιακούς λόγους.
Τα εντός έδρας παιχνίδια της Θύελλας θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου κι αυτό γιατί το δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων κρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδος και Ιονίου, ως ακατάλληλο.

Η ΑΕΚ μπορεί να είναι «πρωτάρα» και χωρίς τα μεγάλα ονόματα, όμως με την εμφάνισή της απέναντι στον έμπειρο και φαβορί  του ομίλου, ΠΑΟ Βάρδας, «θορύβησε» τις υπόλοιπες τρεις ομάδες και σίγουρα η αυριανή αναμέτρηση δεν θα είναι καθόλου εύκολη για την ομάδα της Ζακυνθου .
Μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 με γκολ του έμπειρου Ανδρέα Γούρμου (40΄), όμως ήταν αυτή που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες και οι «πράσινοι» της Βάρδας θα πρέπει να ανάψουν μία… λαμπάδα στον τερματοφύλακά τους Τσάκωνα που έκανε πολλές και σωτήριες αποκρούσεις!
Ο Γκριτζέπης (Αρκαδίας) ο άρχων του αγώνα
Τη συνάντηση του Μαχαιράδου ορίστηκε να σφυρίξει ο Αρκάδας διαιτητής Γιώργος Γκριτζέπης, με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Παπαθανασίου (επίσης από Αρκαδία). Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται την Αναγέννηση Πατρών. Διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Δαρσίνο και Ζώη, επίσης από Αργολίδα.
**Σήμερα το μεσημέρι στις 3:15 το SUPER B θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα Αναγέννηση Πατρών-Θύελλα Αμπελοκήπων.
ΕΠΟΜΕΝΗ (2η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/5)
Θύελλα Αμπελοκήπων – ΑΕΚ Κεφαλονιάς
ΠΑΟ Βάρδας – Αναγέννηση Πατρών
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟ Βάρδας 3 (1-0)
2. Αναγέννηση Πατρών 1 (0-0)
3. Θύελλα Αμπελοκήπων 1 (0-0)
4. ΑΕ Κεφαλονιάς 0 (0-1)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.