«Άδικη ήττα για την ΑΕΚ»


Πριν λίγα λεπτά ο διαιτητής Κακριδής από την Κορινθία σφύριξε τη λήξη του πρώτου αγώνα μπαράζ ανόδου μεταξύ της ΑΕ Κεφαλονιάς και του ΠΑΟ Βάρδας.

 Η ομάδα της Ηλείας ξεκίνησε... με το δεξί αφού πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ.
 Οι γηπεδούχοι παρά του ότι παρουσίασαν καλό πρόσωπο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας να αποσπάσουν.
 Η εμπειρία ήταν αυτή που έδωσε το "τρίποντο" στον ΠΑΟΒ αφού η ομάδα της Ηλείας κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε. 


 Το "χρυσό" γκολ ο έμπειρος Γούρμος στο 40΄. 
 Οι γηπεδούχοι αν και άπειροι στάθηκαν καλά σε γενικές γραμμές. Στο πρώτο μέρος ήταν ανώτεροι, ενώ μετά το70΄ πίεσαν για την ισοφάριση. 
Οι παίκτες του Σπύρου Παπαδάτου, δημιούργησαν πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ, έπαιξαν δυνατά και παθιασμένα και έδειξαν ότι μπορούν. Δεν μπόρεσαν βέβαια να τελειώσουν με γκολ καμία από τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν, αλλά σε αυτό ευθύνεται και ο πολύ καλός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Τσάκωνας, ο οποίος έκανε μερικές σωτήριες επεμβάσεις.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και ήταν αυτή που έκανε συνεχώς φάσεις. Στο 3' και στο 14' δύο σουτ του Περιβολάρη από το ύψος της μεγάλη περιοχής πέρασαν πάνω από τα δοκάρια, ενώ και στο 16΄ ωραία παράλληλη μπαλιά του Πολλάκη από αριστερά και μέσα από την περιοχή δεν βρήκε κάποιον παίκτη της ΑΕΚ και πέρασε πλάγιο.

ΤΟ "ΦΙΛΜ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



3' Σουτ του Περιβολάρη μετά από κάθετη πάσα του Μοσχονά η μπάλα κατέληξε άουτ

6' Πρώτη καλή στιγμή για τη Βάρδα, ο Γούρμος μπήκε ωραία από δεξιά,έκοψε στον χώρο του πέναλτυ όπου περίμενε ο Καπατσούλιας,πρόλαβαν οι αμυνόμενοι και έδιωξαν σε κόρνερ

14' Ευκαιρία για την ΑΕΚ, το σουτ του Περιβολάρη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσάκωνα

24' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ,την σέντρα του Μοσχονά έδιωξε με γροθιές ο Τσάκωνας, η μπάλα έφτασε στον Κρούντι το σουτ του οποίου απέκρουσε και πάλι ο Τσάκωνας με την βοήθεια του δοκαριού

40' Γκοοοοοολ για την Βάρδα.. Ωραία προσπάθεια του Μπισμπάρδη και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο ανενόχλητος Γούρμος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 0-1

60' Μακρινό σουτ του Περιβολάρη,μπλόκαρε εύκολα ο Τσάκωνας

68' Δυνατό σουτ του Κοσμάτου, κόντρα στον βραχνή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Τσάκωνα. Κόρνερ..

73'  Ωραία σέντρα από δεξιά για την ΑΕΚ, η κεφαλιά του Κοσμάτου κατέληξε στα χέρια του Τσάκωνα

88' Σέντρα του Αντωνόπυλου απο πλευράς ΑΕΚ,πλασέ του Κρούντι στην κίνηση,φοβερή επέμβαση του ,κορυφαίου σήμερα, Τσάκωνα που κρατάει το 0-1


ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Άνινος, Ψάλτης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κρούτι, Κούκλης, Στεφανάτος (90΄ Ζάβαλης), Μοσχονάς (87΄ Κουμαριώτης), Πολλάκης, Κοσμάτος, Περιβολάρης

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Τσάκωνας, Πολίτης, Παναγόπουλος, Καραχάλιος, Βραχνής, Τσουκαλάς, Μπισμπάρδης, Δημητρόπουλος (89΄ Πατσούρας), Καπατσούλιας (76΄Νικολετάκης), Γούρμος, Βαρβαρέσος (83΄ Στεφανής)

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ - 12ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΙΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Αναγέννηση Πατρών - Θύελλα Αμπελοκήπων: 0 - 0 
ΑΕΚ Κεφαλονιάς - ΠΑΟ Βάρδας: 0 - 1 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 1 ΑΓΩΝΑ
1.  ΠΑΟ Βάρδας               3 (1-0)
2.  Αναγέννηση Πατρών    1 (0-0)
3.  Θύελλα Αμπελοκήπων   1 (0-0)
4.  ΑΕ Κεφαλονιάς            0 (0-1) 
ΕΠΟΜΕΝΗ (2η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/5)
Θύελλα Αμπελοκήπων - ΑΕΚ Κεφαλονιάς
ΠΑΟ Βάρδας - Αναγέννηση Πατρών

Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.