PLAY OFF : ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ… ΕΠΙΠΕΔΑ!



 ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ...ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ

Με την σειρά των ημιτελικών για τα πλεϊ οφ  να επιστέφει την Κυριακή στης Κεραμείες για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι , ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ και ΑΟΚΙ θα διασταυρώσουν… τα ξίφη τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό για την διεκδικήσει του πρωταθλήματος της Α` κατηγορίας .


ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΝΕ ...

Στα Τζαννατα μεταφέρεται η σειρά των τελικών για την διεκδίκηση του τίτλου της Β` κατηγορίας  την Κυριακή ,όπου ΠΡΟΝΝΟΙ και ΦΩΚΑΤΑ θα διεκδικήσουν την νίκη.






ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ  -  Α.Ο.Κ.Ι.

 Την Κυριακή το μεσημέρι 16:00 στις Κεραμείες πέφτει η αυλαία της ημιτελικής σειράς τον πλεϊ οφ  με την ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ να υποδέχεται τον ΑΟΚΙ  σε ένα αρκετά δύσκολο ματς  για την ιδία μιας και παίζει το τελευταίο της χάρτη έχοντας την «πλάτη στον τοίχο ». Μπορεί να κατάφερε να ξαναφέρει την σειρά στην έδρα της μετά την ισοπαλία που απέσπασε την περασμένη Τετάρτη από τον ΑΟΚΙ αλλά η πρόκριση φαντάζει αρκετά δύσκολη μιας και χρειάζεται νίκη με 3-0 για να μπορέσει να είναι αυτη  που θα σφράγιση το εισιτήριο για των τελικό. Ομολογουμένως ένα δύσκολο εγχείρημα για την ομάδα του Δημητρη Ζησιματου , που όμως έδειξε ότι δεν τα παράτα τόσο εύκολα, θα  παλέψεις με νύχια και με δόντια για να το επιτύχει.
 Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορέσουν να συνεισφέρουν δυο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο ιθύνον νούς της ομάδας  Αρ. Μπούσι που είναι τιμωρημένος και ο  τραυματίας  Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Αντώνης Κορσιανος , δυο πολύ σημαντικές απουσίες για την ομάδα της Λειβαθους
 Ο ΑΟΚΙ από την άλλη  έχοντας να διαχειριστεί τρία αποτελέσματα (νίκη , ισοπαλία και ήττα με 2-0),θα προσπαθήσει να μην αιφνιδιαστεί από τους γηπεδούχους , προσέχοντας κατά κύριο λόγο την άμυνα του,  και παίζοντας με αντεπιθέσεις, θα ψάξει το γκολ, που θα του δώσει την δυνατότητα να ελέγξει  καλύτερα το παιχνίδι, και πάνω απ΄ όλα θα κόψει τα ποδιά του αντίπαλου του. Ο προπονητής του ΑΟΚΙ έχει δυο προβλήματα που ακούνε στα ονόματα  του Λαμπρόπουλου και Αλεξανδράτου  που είναι τραυματίες .
Προγνωστικά : Θεωρούμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία(Χ).
Των αγώνα θα διευθύνει ο πολύ καλός Διαιτητής κύριος  Νίκος Βουτσινάς με βοηθούς τους  εμπείρους  Παναγή Κομητοπουλο και Λευτέρη Μενεγατο .   
    

Α.Ο.ΠΡΟΝΝΩΝ  -  Α.Ο.ΦΩΚΑΤΩΝ


Την Κυριακή το μεσημέρι 16:00 στα Τζαννατα μεταφέρεται η σειρά των τελικών για το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας με τους ΠΡΟΝΝΟΥΣ να φιλοξενούν τα ΦΩΚΑΤΑ . Οι Σκαλισιανoi  έχοντας αποσπάσει ισοπαλία (2-2) στο πρώτο ματς στην έδρα των Φωκατων, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κερδίσουν την αντίπαλο τους , ώστε στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς να έχουν το  πάνω χέρι στην υπόθεση ”τίτλος” . 
Για τα ΦΩΚΑΤΑ τα πράγματα είναι δύσκολα μιας και για να ελπίζουν σε τίτλο θα πρέπει να κερδίσουν στα Τζαννατα τους Προννους  για να μπορούν στο τρίτο παιχνίδι που θα διεξήχθη στην έδρα τους να διεκδικήσουν από θέση ισχύος τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή της Β` κατηγορίας. Πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα αλλά όχι ανέφικτο για την ομάδα του Αθηναίου που στην διάρκεια του πρωταθλήματος μας έδειξε στοιχεία  ομάδας με σταθερή απόδοση .
Προγνωστικά : Σε παιχνίδια σαν αυτό μετράει  περισσότερο η έδρα και λιγότερο ποια ομάδα είναι πιο έτοιμη (1Χ).
Των αγώνα θα διευθύνει ο πολύ καλός Διαιτητής κύριος  Διονύσης Ματιατος  με βοηθού του τους πολύ κάλους εξίσου  Δημήτρη  Βασιλόπουλος και Δημήτρη . Καλαφάτη
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.