Play-off, πράξη 3η, ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!!



Φτάσαμε λοιπόν στην 3η πράξη του έργου που λέγεται  « τελικός πρωταθλήματος Α` κατηγορίας » . . Στις δυο προηγούμενες πράξεις  του έργου  και η δυο ομάδες  ΑΕΚ & ΑΟΚΙ  ή  ΑΟΚΙ & ΑΕΚ όπως προτιμά ο καθένας... αρνούνται πεισματικά να  «Χ»άσουν με αποτέλεσμα τα σενάρια να για την έκβαση του  να δίνουν και περνούν.


Αύριο Τετάρτη και ώρα 17:00 στο Δακ Αργοστολιού οι δύο «μονομάχοι» θα παραταχθούν στο γήπεδο σε μια ακόμα «σκληρή» δοκιμασία μεταξύ τους, ίσως την τελευταία .
 Και οι δυο ομάδες δεν έχουν να κρύψουν τίποτε η μια από την άλλη , οπότε αναλύσεις του τύπου, ο Τογιας θα παίξει αμυντικά ή ο Παπαδατος θα παίξει φουλ επίθεση είναι περιττές. Όχι γιατί δεν είναι καλό να γράφονται ή να ακούγονται , αλλά γιατί στο συγκεκριμένο ματς θα μετρήσουν αλλά πράγματα , το παθός , η θέληση και η εμπειρία των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων. Εδώ να πούμε ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει ένα ελαφρύ  προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , βάση πάντα του αποτελέσματος της περασμένης αγωνιστικής και με τα εκτός έδρας τέρματα  (2-2). Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι στην κόψει του ξυραφιού και για τους δυο μονομάχους, που θα πρέπει να καταθέσουν… ψυχή και σώμα πάνω στο χορτάρι του Δακ  για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν το «precious».  Προβλήματα και οι δυο προπονητές δεν έχουν αφού ο Λαμπροπουλος θα είναι κανονικά στην αποστολή του ΑΟΚΙ και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί από την αρχή. Από την μεριά της ΑΕΚ ο Παπαδατος θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.         
Ποια είναι τα σενάρια;
Όποια από τις δύο ομάδες νικήσει στέφεται αυτόματα πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα πάμε στις ισοπαλίες που ενδεχομένως μπορεί να έρθουν.
Με ισοπαλία 0-0 το «σηκώνει» η ΑΕΚ
Με ισοπαλία 1-1 πάμε σε 4ο τελικό
Με ισοπαλία από 2-2 και πάνω (3-3, 4-4 κ.λ.π.) πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΑΟΚΙ.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.