Γίνεται...Ατρόμητος Αχαΐας

Γίνεται...Ατρόμητος Αχαΐας
Τάκης Τσιβγινίδης.




Την μετονομασία του Ατρομήτου Λάππα σε Ατρόμητο Αχαΐας προανήγγειλε ο Τάκης Τσιβγινίδης.
Ο πρόεδρος της ομάδας με δηλώσεις του στον Spor FM Πάτρας αποκάλυψε ότι το σωματείο θα αλλάξει ονομασία εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, κάτι που εντάσσεται στο γενικότερο άνοιγμα που προσπαθεί να κάνει σε όλο το νομό.
Επίσης, οι πληροφορίες λένε ότι στο συμβούλιο του Ατρόμητου θα μπουν αρκετά γνωστά ονόματα, που προέρχονται από την παράταξη "Ενωση για Όλους" και όχι μόνο.
Οι άνθρωποι του Ατρόμητου έχουν σε εκτίμηση πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου όπως οι, Αγγελος Δανιήλ, Βασίλης Βουκελάτος, Θόδωρος Παπουτσάκης, Δημήτρης Σαρρής, ωστόσο ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.
Η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει τις προσπάθειές της για να αγωνιστεί στο γήπεδο Παναχαϊκής τη νέα περίοδο, αλλά σε περίπτωση που δημιουργηθεί θέμα με τους "κοκκινόμαυρους" θα το ψάξει για το Παμπελοποννησιακό.
Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές της διοίκησης με ποδοσφαιριστές όπως οι Φούφουλας, Θωνιάτης, Λουμπαρδέας σε πρώτη φάση και θα ακολουθήσουν κι άλλοι.
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται και το Σάββατο θα δοθεί φιλικό με τη Νίκη Τραγανού. Σήμερα θα διεξαχθεί το ματς Ιεράπετρα - Ιωνία 2000 και ο νικητής θα παίξει με τον Φοίβο Κρεμαστής την επόμενη Τετάρτη, απ' όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του Ατρόμητου Λάππα στους "8" του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.