Κύπελλο Ερασιτεχνών: Αποκλείστηκε ο « Παγκε» αλλά πρώτα τούς τρόμαξε...




Το γκολ του Βεκερίδη στο  29`
Ο Παγκεφαλληνιακος μπορεί να αποκλειστικέ από την επομένη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών αλλά έδωσε απαντήσεις σε όσους τόλμησαν να παίξουν με την ιστορία του.  Θέμα να περάσει από την πολύ καλύτερο και με εμπειρία χρόνων στις  εθνικές κατηγορίες ομάδα του  Ατρόμητου  δεν υπήρχε, αλλά αυτό δεν σημαίνει  ότι θα τα παρατούσε και θα έδινε τον αγώνα αμαχητί στην ομάδα από την Πάτρα
. Αντιθέτως πάτησε στον ενθουσιασμό των παικτών του  και αιφνιδίασε την ομάδα του Ατρόμητου ,που πίστευε ότι μόνο το όνομα άλλα και η διάφορα δυναμικότητας θα έδιναν την νίκη χωρίς οι παίκτες της να παίξουν ποδόσφαιρο. 

Ο σκόρερ του Ατρόμητου Γραμματικόπουλος Νικ.,
Και το πλήρωσαν στο 29` όταν ο Ζαϊμη έκανε σέντρα από αριστερά με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να πιάνει αέρα και των Βεκεριδη που καραδοκούσε στο δεύτερο δοκάρι να σκοράρει εύκολα με κεφάλια, αφήνοντας τους πάντες «ξερούς» και των προπονητή του Ατρόμητου να ωρύεται στους παίκτες του(1 -0). Από αυτό το σημείο και μετά ο «Παγκε»  προσπάθησε να εκμεταλλευτή την σύγχυση που δημιούργησε η επίτευξη του τέρματος , αλλά λίγο η απειρία τους  λίγο ο τρόπος που προσπάθησαν να επιτεθούν…
Από την άλλη ο Ατρόμητος έβαλε την μπάλα κάτω και κατάφερε σχετικά γρήγορα να ανταποδώσει το τέρμα που είχε  δεχθεί με τον Παναγιωτόπουλο στο 35` μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ν. Γραμματικόπουλο και διαγώνιο σουτ του πρώτου (1 – 1).  Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξαν τα πράγματα με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ο μεν Παγκε με θετικό πρόσημο , ενώ οι φιλοξενούμενοι με προβληματισμό για την απόδοση τους .


η ισοφαρίσει του αγώνα από τον Παναγιωτόπουλο
Στην επανάληψη, ο προπονητής του Ατρόμητου έκανε αλλαγές και με μπροστάρη τον Γραμματικόπουλος κατάφερε να πάρει πλήρως τα ηνία το αγώνα με αποτέλεσμα να δημιουργήσει  αρκετές φάσεις και στο 59' να πάρει κεφάλι στο σκορ με σκόρερ τον Γραμματικόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε με σουτ στο 67' το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Πάγκε είχε μεγάλη ευκαιρία στο 83' να μειώσει το σκορ και να μπει ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο η κεφαλιά του Αντωνίου έπειτα από τη σέντρα ακριβείας του Ζαϊμι πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Ατρόμητου,

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Γασπαρινάτος (77' Κύριο), Κουλουμπής Ν. , Αντωνίου, Βεκερίδης, Κατσιγιώργης (71' Νουρεντίνι), Τούρλας (62' Μερολάϊ), Αρμάντο, Παπαθεωδορόπουλος, Ζαίμη, Πλατανίτης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ :(Χ. Καραπίτσος), Χογιόλ (46' Τζουραμάνης), Βέρρας Χ., Ζώτος, Μούζος (46' Λαζανάς), Νικολόπουλος, Κυριακόπουλος, Βέρρας Α., Ντόμας (71' Ζέλιος), Λαθύρης, Γραμματικόπουλος Νικ., Παναγιωτόπουλος.
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.