Ισόπαλος με 8-8 έληξε ο αγώνας μεταξύ του ΝΑΟ Κέρκυρας και του ΝΟ Αργοστολίου

Ισόπαλος με 8-8 έληξε ο αγώνας μεταξύ του ΝΑΟ Κέρκυρας και του ΝΟ Αργοστολίου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς, που θα τους έφερναν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων τους, ωστόσο μοιράστηκαν από ένα βαθμό και τα πάντα ακόμη παραμένουν ρευστά.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο ΝΑΟ Κέρκυρας και ο ΝΟ Αργοστολίου, που ήλθαν ισόπαλοι 8-8, στο ματς που άνοιξε την αυλλαία της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών στο κολυμβητήριο του νησιού των Φαιάκων. Ένα αποτέλεσμα που δίνει μόνο από έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνει ο καθένας από τους δυο για διαφορετικούς στόχους, στους μεν Κερκυραίους στη μάχη για τη σωτηρία, στους δε Κεφαλονίτες για την είσοσο στα πλέι οφ.
Ηταν ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη. Ο ΝΟ Αργοστολίου προηγήθηκε με 4-1, αλλά οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν και πέρασαν μπροστά στο 5.10 πριν τη λήξη με 8-7 (σκόρερ ο πρωταγωνιστής τους στο σημερινό ματς Βογιατζόγλου). Οι Κεφαλονίτες, όμως, ισοφάρισαν στο τελικό 8-8 με τον Κατσιγιάννη 2.37 πριν το φινάλε.
Ο μεν γηπεδούχος ΝΑΟΚ έφτασε τους 17 βαθμούς και στη μάχη για την παραμονή θα αγωνιστεί ακόμη εκτός έδρας με τον Πανιώνιο και εντός έδρας με τον ΝΟ Πατρών, ελπίζοντας ότι θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία.
Αντίθετα, ο ΝΟ Αργοστολίου δίνει τη δική του μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ και αφού έφτασε τους 36 βαθμούς, θα αγωνιστεί σε ένα καθοριστικό ματς εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό, ενώ τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από τον ΝΟ Χίου.
 
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 8-8
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-4, 2-2, 2-0, 3-2
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σπύρος Καρδόνας): Γαλανόπουλος, Γαλανός, Μίσκοβιτς, Μεζίλης 1, Παυλίδης 2, Καλούδης, Βογιατζόγλου 5, Νάτσης, Πουλίδας, Ζαρκαντζάς, Αποσκίτης, Τριαντάφυλλος, Παπασπυρόπουλος, Μελιδονιώτης, Τάτας.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος, Στελάτος 2, Κατσιγιάννης 1, Σαλάχας 1, Παπδόπουλος, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 1, Μάναλης.
Διαιτητές: Σπανούδης, Αχλαδιώτης
Αλυτάρχης: Κώστας Λιαπίκος
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.