ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΑΔΟΣ ΠΟΛΟ : ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ



Στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου  συγκεντρώνονται τα βλέμματα των φίλαθλων της Κεφαλονιάς αυτή την Τετάρτη 10/04/13 στης 13:00 για την μεγάλη συνάντηση του Ν.Ο. Αργοστολίου με την πολύ δυνατή και ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού  που θα διεκδικήσει   την είσοδο της  στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου η ομάδα μας για πρώτη  φόρα στην ιστορία της.

 Ο Ν.Ο. Αργοστολίου  έχοντας ομολογουμένως πολύ καλοί ομάδα είναι σε θέση να χτυπήσει στα ίσια την ομάδα του Παναθηναϊκού και να προκριθεί στο στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου που θα  διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Λαμίας 17-18/05/2013.
Φυσικά, αρωγός σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος που πρέπει να βρεθεί κοντά στην ομάδα και να ενισχύσει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει τόσο στο πρωτάθλημα όπου διεκδικεί είσοδο στην τετράδα και έξοδο στην Ευρώπη, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας. Όλοι λοιπόν στο πλευρό της ομάδας μας που εδώ και χρονιά διαφημίζει την Κεφαλονιά μας με των καλύτερο τρόπο .

Μάχες με φόντο το φάιναλ φορ στο Κύπελλο Ελλάδας!


Με τη διεξαγωγή των τεσσάρων προημιτελικών ξεκινάει αύριο Τετάρτη (10/4) η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών.
Οι οκτώ ομάδες, που θα μετάσχουν τελικά στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, θα αγωνιστούν με έπαθλο την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Μαΐου.
Η κληρωτίδα φαίνεται ότι είχε κέφια κι έτσι προέκυψαν ζευγάρια που υπόσχονται αμφίρροπες αναμετρήσεις.
Από εκεί και πέρα, στη Χίο ο τοπικός ΝΟΧ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, με τους Χιώτες να αποκτούν έξτρα ώθηση αγωνιζόμενοι εντός έδρας, ενώ οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου επιθυμούν να δώσουν το παρών σε ένα ακόμη φάιναλ φορ.
Ακολουθεί ο προημιτελικός μεταξύ του Νηρέα Λαμίας και του Πανιωνίου στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου, με τους τυπικά γηπεδούχους Λαμιώτες να στήνουν μία όμορφη γιορτή για την πρώτη συμμετοχή της ομάδας τους στο Κύπελλο Ελλάδας.
Ενώ, τέλος, στην Ηλιούπολη ο τοπικός ΓΣΗ θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίλου ΝΟ Βουλιαγμένης, με την ομάδα του Τεό Λοράντου να είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του θεσμού.
Να σημειωθεί ότι η κλήρωση των δύο ημιτελικών στο φάιναλ φορ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17/4) στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας είναι το εξής:
13:00 ΝΟ Αργοστολίου-Παναθηναϊκός (κολ. Αργοστολίου) (Σταυρόπουλος-Κατσαρός)
16:30 ΝΟ Χίου-Ολυμπιακός (κολ. Ιωνικό) (Σκαλοχωρίτης-Μοίραλης)
17:30 Νηρέας Λαμίας-Πανιώνιος (κολ. Καρπενησίου) (Κουρέτας-Μπουδραμής)
21:00 ΓΣ Ηλιούπολης-ΝΟ Βουλιαγμένης (κολ. Ηλιούπολης) (Κωνσταντινίδης-Δαμιανάκης)
Share on Google Plus

About kefaloniasports

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.